Songs

INFO: The table below lists song titles and some additional information. Click on a song name to see the lyrics and more data for the corresponding song.

# Title Audio Samples Popularity Rating Added On ALCADEENESFRGRITLVNLPLRUTR
1 Невеста жито требеше 1 2538 4.38 30.01.2014
2 Мојта свадба без песна ќе биде 1 3162 4.40 23.04.2013
3 Три години, лудо, болна лежам 1 2534 4.38 01.01.2013
4 Лихнида кајче веслаше 5 8149 4.69 03.07.2012
5 Жал за Деспина 5 25584 4.69 26.03.2010
6 Кој што ме чуе да пеам 5 7604 4.22 17.11.2009
7 Битола, мој роден крај 10 15351 4.44 02.11.2009
8 Елено ќерко, Елено 22 14183 4.55 29.10.2009
9 Јовано, Јованке 34 33960 4.52 29.10.2009
10 Лажи, лажи Вере 4 9163 4.40 29.10.2009
11 Море сокол пие вода на Вардарот 21 18056 4.90 29.10.2009
12 Зајди, зајди јасно сонце 13 20893 4.57 28.10.2009
13 Мајка на Марика думаше 9 13573 4.54 27.10.2009
14 Македонско девојче 9 18362 4.66 27.10.2009
15 Билјана платно белеше 9 16989 4.47 27.10.2009
16 Ако умрам ил загинам 5 13156 4.77 27.10.2009