Songs

INFO: The table below lists song titles and some additional information. Click on a song name to see the lyrics and more data for the corresponding song.

# Title Audio Samples Popularity Rating Added On ALCADEENESFRGRITLVNLPLRUTR
1 Деветсто и осма година 1 1185 3.50 15.06.2017
2 Ој ти момче охриѓанче 13 2999 4.40 07.10.2016
3 Павле ми пие 5 10141 4.45 13.12.2012
4 Лихнида кајче веслаше 5 10020 4.65 03.07.2012
5 Една мисла имаме 1 7577 4.72 31.03.2012
6 Синоќа дојдов од гурбет 3 6667 4.36 07.09.2011
7 Многу мерак имам бабо 4 13671 4.52 03.03.2011
8 Жал за Деспина 5 28608 4.71 26.03.2010
9 Бело лице љубам јас 7 16140 4.62 02.11.2009
10 Битола, мој роден крај 10 17568 4.51 02.11.2009
11 Чифте, чифте пајтонлари 4 26557 4.52 29.10.2009
12 Едно малој моме 5 11027 4.50 29.10.2009
13 Јовано, Јованке 35 38105 4.52 29.10.2009
14 Море сокол пие вода на Вардарот 21 21009 4.88 29.10.2009
15 Огин го гори Брезово 8 10252 4.46 29.10.2009
16 Охрид, Охрид убав мил 1 13681 4.10 29.10.2009
17 Го фанале едно моме 4 8906 4.61 28.10.2009
18 Слушам кај шумат шумите 7 24859 4.61 28.10.2009
19 И ние сме деца на Македонија 5 23451 4.79 28.10.2009
20 Сестра моли брата за вечера 6 12455 4.43 28.10.2009
21 Зајди, зајди јасно сонце 13 23559 4.58 28.10.2009
22 Ајде дали знаеш, паметиш Милице 13 16014 4.72 28.10.2009
23 Земјо Македонска 8 42593 4.48 27.10.2009
24 Македонско девојче 9 21440 4.61 27.10.2009
25 Учи ме мајко, карај ме 12 35663 4.37 27.10.2009
26 Ако умрам ил загинам 5 14661 4.78 27.10.2009
27 Море абер дојде Ајше 4 8302 4.91 12.10.2009
28 Бегала ми е Благуна 2 7005 4.69 12.10.2009
29 Ој девојче, бело и црвено 6 11712 4.85 29.09.2009
30 Со маки сум се родила 18 21235 4.84 16.09.2009
31 Доста време ерген одев 2 19230 4.50 19.08.2009
32 Назад Калино моме 7 32727 4.50 22.05.2009
33 Голем мерак имам мамо 1 11293 4.49 21.04.2009