Добри Ставревски

Dobri Stavrevski
Добри Ставревски

  All performers

Performer: Dobri Stavrevski


INFO: The table below lists songs that feature recordings made by this performer. Click on a song name to see the lyrics and more data, or click on a download link to play the corresponding audio sample.

# Song Title Audio Samples
1 Ајде засвирете браќа свирачи
download
2 Билјана платно белеше
download
3 Битола, бабам Битола
download
4 Бог да го убие мамо
download
5 Доста време ерген одев
download
6 За кого ти цути Дано лицето
download
7 Јанка низ гора врвеше
download
download
8 Кажи кажи Донке
download
9 Не оди моме крај брегот
download
10 Ој девојче, бело и црвено
download
11 Онаа страна оган гори
download
12 Пијан идам од града
download
13 Саноќ седам Трено
download
14 Си заљубив едно моме
download
15 Сношти минав покрај вази
download
16 Со маки сум се родила
download
17 Сум се родил мераклија
download
18 Фанче ојде во Калишта
download
19 Црна се чума зададе
download