Performers

Performers

INFO: The table below lists the names of all performers whose recordings have been featured on this site. Click on a name to see more data.

# Performer Audio Samples
1 Васка Илиева 182
2 Александар Сариевски 116
3 Никола Бадев 109
4 Танец 90
5 Зоран Џорлев 78
6 Непознат изведувач 78
7 Виолета Томовска 69
8 Наум Петрески 66
9 Ансамбл Билјана 65
10 Петранка Костадинова 47
11 Ѓорѓи Желчевски 45
12 Кирил Манчевски 45
13 Сузана Спасовска 45
14 Кевсер Селимова 44
15 Радио студио Скопје 43
16 Охридски трубадури 39
17 Вања Лазарова 37
18 Анка Гиева 35
19 Пепи Бафтировски 29
20 Виданка Георгиева 27
21 Јонче Христовски 27
22 Билјан Стојаноски 26
23 Благој Петров - Караѓуле 26
24 Гарабет Тавитјан 26
25 Војо Стојановски 25
26 Виолета Митева 24
27 Македонски мерак 23
28 Влатко Лозаноски 21
29 Гарабет Тавитјан Јр. 21
30 Диран Тавитјан 21
31 Добри Ставревски 21
32 Круме Спасовски 21
33 Блага Видец 20
34 Мирвет Беловска 20
35 Тоше Проески 20
36 Кочо Петровски 19
37 Серенада 19
38 Цане Николовски 18
39 Бапчорки 17
40 Влатко Стефановски 17
41 Ѓорѓи Андреевски 17
42 Јорданка Куцулова 17
43 Mitan Project 15
44 Synthesis 15
45 Анета Мицевска 15
46 Иван Узунов 15
47 Гоце Арнаудов 14
48 Есма Реџепова 14
49 Ресенчани 14
50 Атина Апостолова 13
51 Гого Зафировски 13
52 Драгица Николова 13
53 Мишко Крстевски 13
54 Стефче Стојковски 13
55 Нада Макеларска 12
56 Петар Нечовски 12
57 Сашо Гигов - Гиш 12
58 Chalgia Sound System 11
59 Ацо Андонов 11
60 Борче Крстески 11
61 Гоце Николовски 11
62 Група Билјана 11
63 Деспина 11
64 Елена Велевска 11
65 Зоран Марковски 11
66 Костадинка Палазова 11
67 Љубојна 11
68 Ансамбл чалгија 10
69 Болеробенд 10
70 Јордан Митев 10
71 Сузана Гавазова 10
72 Алексо Димов 9
73 Амира Медуњанин 9
74 Афион 9
75 Габриела Јанушевска 9
76 Даниела Калаџиска 9
77 Мирко Митревски 9
78 Нина Спирова 9
79 Октет Македонија 9
80 Пет плус 9
81 Пијано бар 9
82 Светлана Радовска 9
83 Славе Велјановски 9
84 Чардаш 9
85 Mousikorama 8
86 Благоја Грујовски 8
87 Борис Ангелковски 8
88 Зафир Хаџиманов 8
89 Каролина Гочева 8
90 Лихнидос 8
91 Љупка Рондова 8
92 Цар Самуил 8
93 Баклава 7
94 Грозда Стоева 7
95 Драган Даутовски квартет 7
96 Ирена Спасовска 7
97 Јанко Узунов 7
98 Јованка Житарова 7
99 Коста Новакис 7
100 Костурчанки 7
101 Леб и сол 7
102 Николина Кузмановска 7
103 Орце Стевковски 7
104 Сашо Митев 7
105 Сестрите Мавровски 7
106 Balkan Sevdah 6
107 Słowianki 6
108 Биоритам 6
109 Децата од Буф 6
110 Димитар Коларов 6
111 Душко Георгиевски 6
112 Елена Ристеска 6
113 Емил Ристосков 6
114 Зоран Ванев 6
115 Зуица Лазова 6
116 Илија Аргиров 6
117 Кале 6
118 Кирил Костов 6
119 Костадин Гугов 6
120 МРТВ 6
121 Персиди 6
122 Петар Гигов 6
123 Пеце Атанасовски 6
124 Energy Band Skopje 5
125 Macedonian Women's Choir of Melbourne 5
126 Александар Сарев 5
127 Алтернатор 5
128 Андријана Јаневска 5
129 Ансамбл Теодосиевски 5
130 Бански старчета 5
131 Ванчо Тарабунов 5
132 Драган Вучиќ 5
133 Драги Спасовски 5
134 Елена Мукаетова 5
135 Зоран Георгиев 5
136 Јорданка Варџијска 5
137 Јорданка Смилевска 5
138 Ливада 5
139 Маргица Антевска 5
140 Наум Бурназ 5
141 Октет Куманово 5
142 Парамециум 5
143 Перун 5
144 Струшки бисери 5
145 Тајфата на Шуле 5
146 Фаворити 5
147 Филиграни 5
148 Aidonia tis Florinas 4
149 Ethnusiasm 4
150 Азра 4
151 Академци 4
152 Ангелко Спироски 4
153 Бисер 4
154 Василиса 4
155 Велко Трпчевски 4
156 Вера Филипова 4
157 Воденки 4
158 Група АС 4
159 Даниела Темелковска 4
160 Дарко Билбиловски 4
161 Дертум 4
162 Ѓоко Јовиќ 4
163 Езерки 4
164 Елита 4
165 Емилија Ѓореска 4
166 Извор 4
167 Јасмина Мукаетова 4
168 Калдрма 4
169 Калиопи 4
170 Кирил Мицкоски 4
171 Ламбе Алабаковски 4
172 Маестрал 4
173 Македонски народен ансамбл 4
174 Мери Минас Магдалена 4
175 Мизар 4
176 Монистра 4
177 Мухарем Сербезовски 4
178 Николина Стојановска 4
179 Оркестар на АРМ 4
180 Пирински гриваци 4
181 Симеон Гугуловски 4
182 Софија Здравковска 4
183 Тајфата на Димо Дулот 4
184 Темјанушки 4
185 Томе Чрчев 4
186 Трио Гавровски 4
187 Цвета и Петар Павловски 4
188 Чардак 4
189 Jar 3
190 Suna 3
191 Амајлија 3
192 Анета Наковска 3
193 Ани Малинкова 3
194 Ансамбл Панче Пешев 3
195 Ансамбл Пирин 3
196 Ансамбл чалгии на РТС 3
197 Атанаска Димитрова 3
198 Аце Петковски 3
199 Блага Петреска 3
200 Благица Павловска 3
201 Боеми 3
202 Верица Русева 3
203 Влатко Миладиновски 3
204 Володја Стојанов 3
205 Горан Тодоровски 3
206 Гоце Касаповски 3
207 Грозданка Данилова 3
208 Група Македонија 3
209 Дана Јевремова 3
210 Демирхисарски бисери 3
211 Драгица Мавровска 3
212 Ефто Пупиноски 3
213 Захаринка Милосављевиќ 3
214 Злате Милошевски 3
215 Зора Василевска 3
216 Иван Гоцев 3
217 Илија Луков 3
218 Катерина Ѓорѓиева 3
219 Кумановско трио 3
220 Љупчо Дуцевски 3
221 Марика Георгиева 3
222 Марина Пухариќ 3
223 Марица Зилковска 3
224 Марјан Коцев 3
225 Миле Кузмановски 3
226 Миле Тодоровски 3
227 Николас Бовчарис 3
228 Нино Величковски 3
229 Октет Астибо 3
230 Оливер Глигоров 3
231 Пелагониски бисери 3
232 Перса Николова 3
233 Прилепски еснафи 3
234 Прилепски мерак 3
235 Рајна Спасовска 3
236 Распеани велешани 3
237 Ристе Велков 3
238 Ристе Тевдоски 3
239 Секула Пупиноски 3
240 Смилја Митревска 3
241 Соната Велес 3
242 Софија Коцевска 3
243 Татјана Лазаревска 3
244 Теодосиј Спасов 3
245 Тодор Божков 3
246 Трајче Веселинов 3
247 Трио Кучковки 3
248 Трпе Череповски 3
249 Akroama 2
250 Andy Irvine 2
251 Brenna Maccrimmon 2
252 Davy Spillane 2
253 Dikanda 2
254 Herczku Ágnes 2
255 Kaal 2
256 Louis 2
257 Next Time 2
258 Ta Aidonia 2
259 Алекса Недељковиќ 2
260 Александар Тарабунов 2
261 Анета Ефтимова 2
262 Ансамбл Илинден 2
263 Ансамбл Лоле 2
264 Белегзија 2
265 Бело платно 2
266 Билја Крстиќ 2
267 Билјана Димова 2
268 Благица Калева 2
269 Благојка Бадњикова 2
270 Бојан Стојков 2
271 Борис Димов 2
272 Борче Наумоски 2
273 Бранислав Стојановски 2
274 Будимка Јовановиќ 2
275 Ванчо Дојранлиев 2
276 Виолета Крнчева 2
277 Влатко Вучков 2
278 Горан Андонов 2
279 Грозда Стојановска 2
280 Група Јана 2
281 Група Кода 2
282 Гуна Иванова 2
283 Ѓорѓи Серафимов 2
284 Елегија 2
285 Елена Јордакиева 2
286 Елена Петреска 2
287 Елена Трајчева 2
288 Елена Христова 2
289 Зетов 2
290 Злата Теодосиевска 2
291 Злате Антевски 2
292 Иван Дјаков 2
293 Игнат Виденов 2
294 Катерина Танева 2
295 Кирчо Поп Лазаров 2
296 Климе Ангелоски 2
297 Конак 2
298 Костадинка Танчева 2
299 КУД Стив Наумов, Битола 2
300 Ленче Кукиќ 2
301 Ленче Марковска 2
302 Лили Бетз 2
303 Љубен и Весела Божкови 2
304 Магдалена Морарова 2
305 Македонска филхармонија 2
306 Марас 2
307 Марија Димкова 2
308 Марија Луковска - Чибариќ 2
309 Маријана Манолева 2
310 Маријана Мишева 2
311 Мелодија бенд 2
312 Меморија 2
313 Милениум бенд 2
314 Мирослав Тадиќ 2
315 Мице Димитров 2
316 Модус 2
317 Момо Николовски 2
318 МФГ од с. Банија 2
319 Наско Џорлев 2
320 Нелина 2
321 Никола Костадиновски 2
322 Николина Чакурдукова 2
323 Огнени момчиња 2
324 Олга Сичан 2
325 Пајтон 2
326 Панде Коминовски - Пашата 2
327 Пепи Димоска 2
328 Перо Христов 2
329 Пицикато 2
330 Предраг Цуне Гојковиќ 2
331 Радостина Панјова 2
332 Раим Баки 2
333 Распеани стружани 2
334 Рахилка Бурзевска 2
335 Ристана Николова 2
336 Ристо Краповски 2
337 Румјана Попова 2
338 Сашко Савески 2
339 Сестри Груеви 2
340 Сирма 2
341 Славка Младеновска 2
342 Славка Чрчева 2
343 Славна Дебарца 2
344 Соња Тарчуловска 2
345 Стојан Џаџев 2
346 Тереза Кесовија 2
347 Тип-топ 2
348 Фонтана 2
349 Цане Куртовиќ 2
350 Цвета Билјановска 2
351 Цветанка Ласкова 2
352 Чукарска 2
353 Шиткарски 2
354 Штипјани 2
355 2Cool 4You 1
356 5 плус 1
357 Çiğdem Taştan 1
358 A Capella Bogazici 1
359 Art Plaza 1
360 Bafjaz 1
361 Balkan ethno band 1
362 Balkan Jazz Collective 1
363 Balkansky 1
364 Belorybitsa 1
365 Benny Goodman 1
366 Berklee College of Music 1
367 Bill Skimos Band 1
368 Bozhuri 1
369 Chalgia Moisey Petrovich 1
370 Choir at Doesburg Cathedral 1
371 Chrysodaktyloi 1
372 Dj iNTEX 1
373 Duetno 1
374 Ensemble Lado 1
375 Esther and Abi Ofarim 1
376 Ethnotrip 1
377 Etno grupa Zahumlje 1
378 Gothart 1
379 Hedwig Schoots 1
380 Izdanak 1
381 Jenny Luna 1
382 Kroke 1
383 Kucha Mala 1
384 KUD Mladost-Avala 1
385 Lakocha 1
386 Lindo 1
387 Lola Lafon 1
388 Macedonian choir Sofia 1
389 Makedoniko meraki 1
390 Matsurov Male Folklore Group from Bansko 1
391 Matthew Davidson 1
392 Medium Band 1
393 Mikawasshoi 1
394 Mostar Sevdah Reunion 1
395 Moving Art Ensemble 1
396 MRTV Chalgija orchestra 1
397 Nama Orchestra 1
398 Nanah 1
399 Nigel Kennedy 1
400 Nishko Zone 1
401 Olenky 1
402 Panacea 1
403 Perpetuum Jazzile 1
404 Peter Gabriel 1
405 Peter Pizarcoff 1
406 Quartet Syrinx 1
407 Rithmos Melodia 1
408 Roel Sluis 1
409 Ruzzana Nahapetjan 1
410 Sandy Lopicic Orkestar 1
411 Savina Yannatou 1
412 Sebastien Giniaux 1
413 Siánye 1
414 Soundtrack from Letter to America 1
415 Topikos ihos 1
416 Vamosbabe 1
417 Xanthoi 1
418 Zornitsa Orchestra 1
419 Адриатик браќа 1
420 Адријана Алачки 1
421 Ајри Демировски 1
422 Ајше Доспатска 1
423 Аки Рахимовски 1
424 Акритес 1
425 Ал Фросе 1
426 Александар Митевски 1
427 Александар Тасевски 1
428 Александар Цветковски 1
429 Александра Пилева 1
430 Алпина 1
431 Амбасадор бенд 1
432 Анастасија Петреска 1
433 Ангеле Димовски 1
434 Анета Арсовска 1
435 Ансамбл Антико 1
436 Ансамбл Ваљевци 1
437 Ансамбл Македонија 1
438 Ансамбл Нико Пусоски 1
439 Ансамбл Перун 1
440 Ансамбл Радио Благоевград 1
441 Ансамбл Самуил 1
442 Ансамбл Стевче Стојановски 1
443 Антонија Николова 1
444 Антонија Шола 1
445 Арија бенд 1
446 Атанас Велјов 1
447 Аџамии 1
448 Бабура 1
449 Банско 1
450 Бата Канда 1
451 Бекрии Штип 1
452 Белинда Ристевска 1
453 Билјана Петковиќ 1
454 Бисер Торонто 1
455 Битолски мерак 1
456 Благоја Дескоски 1
457 Благоја Николовски 1
458 Блажо Богев 1
459 Бодан Арсовски 1
460 Борис Солтаријски 1
461 Борис Трајанов 1
462 Борјан Илковски 1
463 Борче Маркоски 1
464 Браќа Стојанови 1
465 Бранислав Симоновиќ 1
466 Бубамара бенд 1
467 Васил Виденов 1
468 Васил Волканов 1
469 Васил Хаџиманов 1
470 Васил Чамов 1
471 Васко Атанасовски 1
472 Васко Коминовски 1
473 Ваташка чалгија 1
474 Венета Цветкова 1
475 Вера Ивковиќ 1
476 Вера Илиоска 1
477 Весна Гиновска 1
478 Весна Димиќ 1
479 Вечерница 1
480 Виевска фолк група 1
481 Виктор Масторидис 1
482 Винка Еллесин 1
483 Виолета Грамбозова 1
484 Виолета Крстева 1
485 Виртус Велес 1
486 Владе Георгиевски 1
487 Владимир Кузов 1
488 Владо Јаневски 1
489 Влатко Алексовски 1
490 Гаве Миладинов 1
491 Галија 1
492 Ганчо Николов 1
493 Георге Илов 1
494 Георги Божиков 1
495 Георги Илиевски 1
496 Голубинка Јакимовска 1
497 Гонче Гогова 1
498 Горан Бреговиќ 1
499 Горан Каран 1
500 Горан Кукиќ 1
501 Горан Наумовски 1
502 Горан Симевски 1
503 Горан Трајкоски 1
504 Гордана Стоиќевиќ 1
505 Гордана Тасева 1
506 Горјан Стојановски 1
507 Гоце Пејковски 1
508 Гоце Петрески 1
509 Грашево 1
510 Група Запис 1
511 Група Зрак 1
512 Група Крушево 1903 1
513 Група Носталгија 1
514 Дајана Димова 1
515 Даниел Спасов 1
516 Даниел Тошевски 1
517 Даниела Величкова 1
518 Даница Обрениќ 1
519 Дарио Панковски 1
520 Девана Ѓорѓиевска 1
521 Дејан Јовановски 1
522 Дејан Николоски Чуле 1
523 Дивна Гиева 1
524 Дивна Лазарева 1
525 Диме Кулевски 1
526 Диме Поповски 1
527 Димитар Андоновски 1
528 Димитар Димитров 1
529 Димитар Душев 1
530 Димитар Пљачков 1
531 Драган Таневски 1
532 Дукат 1
533 Дуле и Цаки 1
534 Душан Љубисављевиќ - Дуле 1
535 Ѓоко Дончев 1
536 Ѓорѓе Машаловиќ 1
537 Ѓурѓа Пинџурова 1
538 Ева Гордон 1
539 Езерски вез 1
540 Елена Димитриевска 1
541 Елена Петрушевска 1
542 Елена Стевковска 1
543 Енвер Расимов 1
544 Етнопедија 1
545 Жељко Бебек 1
546 Жељко Јоксимовиќ 1
547 Зановет 1
548 Здравка Христова 1
549 Зијан 1
550 Зора 1
551 Зоран Јосифовски 1
552 Зоран Маневски 1
553 Зоран Настов 1
554 Зоран Паневски 1
555 Зорица Брунцлик 1
556 Ибуш Ибраимоски 1
557 Ивица Стојановски 1
558 Иво Барбутски 1
559 Игор Дурловски 1
560 Игор Митковски 1
561 Игор Митровиќ 1
562 Игор Цветковски 1
563 Изгрев 1
564 Импресија 1
565 Индекси 1
566 Инструментал 1
567 Интервали 1
568 Ирена Вељовска 1
569 Ирена Ристеска 1
570 Ирина Паскалева 1
571 Искра Трпева 1
572 Јана Добрева 1
573 Јанко Неделчев 1
574 Јелена Томашевиќ 1
575 Јован Брмбевски 1
576 Јован Јованов 1
577 Јован Јовчески 1
578 Јованка Ивановска 1
579 Јованка Јакимовска Митревска 1
580 Јованче Димовски 1
581 Јовица Димитровски 1
582 Јорданка Димова 1
583 Јосипа Лисац 1
584 Јоце Панов 1
585 Кајда 1
586 Катја Близнакова 1
587 Квартет Славеи 1
588 Кисмет 1
589 Кисми 1
590 Китка 1
591 Класико бенд 1
592 Климе Садило 1
593 Комитите 1
594 Коста Наумовски 1
595 Коца Огненовска 1
596 КУД Абрашевиќ Краљево 1
597 КУД Мирче Ацев, Прилеп 1
598 КУД Орце Николов, Скопје 1
599 КУД Тиквеш, Кавадарци 1
600 Лајош Алимов 1
601 Ленче Манчева 1
602 Лета Барџиева 1
603 Лидија Кочовска 1
604 Лили Цветкова 1
605 Лира 1
606 Љубимка Бисерова 1
607 Љубомир Тасев 1
608 Љупчо Бубо Каров 1
609 Магленки 1
610 Магнолија 1
611 Македонски бисери 1
612 Македонски мелос 1
613 Македонски чалгии 1
614 Мара Ѓорѓевиќ 1
615 Марија Гобовиќ 1
616 Маријана и Росана 1
617 Марина Гобовиќ 1
618 Марјан Јанкоски 1
619 Марјан Стојановски 1
620 Мартин Вучиќ 1
621 Мартина Костова 1
622 Марусја Казакова 1
623 Масимо Савиќ 1
624 Махмут Музафер 1
625 Мегдан 1
626 Менде Куноски 1
627 Мераклии 1
628 Месечинка 1
629 Меџит Муслиоски 1
630 Мијат Мијатовиќ 1
631 Мики Јевремовиќ 1
632 Мики Јовановски Џафер 1
633 Микле Симовски 1
634 Миле Коларов 1
635 Милица Кузмановска 1
636 Милован Секулоски 1
637 Митко Тренчовски 1
638 Митра Бисерова 1
639 Мице Гошевски 1
640 Молика 1
641 Момчило Басара 1
642 МФГ Сите Бугари заедно 1
643 Надежда Георгиева Палестова 1
644 Надка Валчанова 1
645 Неготино 1
646 Неда Бисерова 1
647 Нели ти реков 1
648 Нена Дулева 1
649 Никола Јанков - Коки 1
650 Никола Кармзов 1
651 Никола Тодоров 1
652 Николче Спировски 1
653 Нина Бадриќ 1
654 Нина Николина 1
655 Ново Село 1
656 Нора 1
657 Октет Кавадарци 1
658 Октет пријатели 1
659 Октет Стерна 1
660 Оливер Алексовски 1
661 Оливер Драгојевиќ 1
662 Оливер Јовановски 1
663 Оливера Василевска 1
664 Ориент 1
665 Орхидеја Дукова 1
666 Охридски лебеди 1
667 Павел Михов 1
668 Павле Аксентијевиќ 1
669 Павлина Здравкова 1
670 Памук 1
671 Панајот Панајотов 1
672 Панче Здравков 1
673 Партизански инвалидски певски збор 1
674 Пеачка група Тоше Проески - Качарево 1
675 Пелла пеје 1
676 Пендари 1
677 Петар Петрушевски 1
678 Пиринка Христова 1
679 Пирински фолк ансамбл 1
680 Плетена 1
681 Поли Паскова 1
682 Полина Порумова 1
683 Прва севда 1
684 Противпожарна бригада Банско 1
685 Раде Шербеџија 1
686 Радиша Теофиловиќ 1
687 Рајко Кирилов 1
688 Рајна Терзијска 1
689 Распеани кавадарчани 1
690 Распеани каменичани 1
691 Распеани кратовчани 1
692 Распеани радовишани 1
693 Распеани штипјани 1
694 Ратко Теофиловиќ 1
695 Ребус 1
696 Рени Митрева 1
697 Ресинка Тасева 1
698 Ристо Амиго Стојанов 1
699 Ристо Пулевски 1
700 Ристо Самарџиев 1
701 Роза Цветкова 1
702 Росица Лазарова 1
703 Рудина 1
704 Ружа Петкова 1
705 Рум дум дум 1
706 Руси Русев 1
707 Руска Стојменова 1
708 Сања Лефкова 1
709 Севдалина Спасова 1
710 Сенка Валетаниќ 1
711 Сергеј Четковиќ 1
712 Сестри Аджови 1
713 Сестри Филатови 1
714 Силви бенд 1
715 Синиша Грујоски 1
716 Слави Трифонов 1
717 Славица Павловиќ 1
718 Славица Средојевиќ Јефимија 1
719 Славка Петровска 1
720 Слатка тајна 1
721 Смилја Андоновска 1
722 Снежана Ѓуришиќ 1
723 Соња и Оливер бенд 1
724 Соња Перишиќ 1
725 Софија Гоцева 1
726 Софија Топалски 1
727 Спасе Матлиоски 1
728 Станко Ливрински 1
729 Стефан Величковски 1
730 Стефанија Гугинска 1
731 Стојан Андонов 1
732 Стојан Радев 1
733 Стојан Харизанов 1
734 Струне 1
735 Сузан Кардеш 1
736 Сузана Јовчева 1
737 Тавче гравче 1
738 Тале Булинг 1
739 Тамара Тодевска 1
740 Тања Јовановска 1
741 Тања Царовска 1
742 Татијана Стефановска 1
743 Татјана Стефановска 1
744 Ташко Грујовски 1
745 Теодора Ѓоргиева 1
746 Тиквешија 1
747 Тоде Мицевски 1
748 Томислав Маниќ 1
749 Томче Симовски 1
750 Тринити бенд 1
751 Трио Гранде 1
752 Трио П. Николова, М. Зилковска и Е. Димитриевска 1
753 Туше 1
754 Уснија Реџепова 1
755 Фолтин 1
756 Форум 1
757 Ханка Палдум 1
758 Хари Варешановиќ 1
759 Хармонија 1
760 Христијан Кико Димитриевски 1
761 Христина Ботева 1
762 Христо Арсов 1
763 Царка Тасевска 1
764 Цветан Јошевски 1
765 Цеца Михајлова 1
766 Цуле 1
767 Чеда Марковиќ 1
768 Чудно дрво 1