Среќата со пари не се купува

Srekjata so pari ne se kupuva

Среќата со пари не се купува

Нема, нема љубов без двајца нас
а без љубов нема за нас двајца спас.
Среќата со пари не се купува,
љубовта без мерак век не векува. [х2]

Ако пари сакаш друга најди си
ако љубов сакаш мене гледај ме.
Среќата со пари не се купува,
љубовта без мерак век не векува. [х2]

Кој што пари сакал аир не видел
кој што љубел, сакал, живот живеел.
Среќата со пари не се купува,
љубовта без мерак век не векува. [х2]

Srekjata so pari ne se kupuva

Nema, nema ljubov bez dvajca nas
a bez ljubov nema za nas dvajca spas.
Srekjata so pari ne se kupuva,
ljubovta bez merak vek ne vekuva. [h2]

Ako pari sakash druga najdi si
ako ljubov sakash mene gledaj me.
Srekjata so pari ne se kupuva,
ljubovta bez merak vek ne vekuva. [h2]

Koj shto pari sakal air ne videl
koj shto ljubel, sakal, zhivot zhiveel.
Srekjata so pari ne se kupuva,
ljubovta bez merak vek ne vekuva. [h2]Date added: 16.09.2009
Popularity: 10299
Rating: 4.35 from 31 votes