Songs

INFO: The table below lists song titles and some additional information. Click on a song name to see the lyrics and more data for the corresponding song.

# Title Audio Samples Popularity Rating Added On ALCADEENESFRGRITLVNLPLRUTR
1 Невеста жито требеше 1 3528 4.38 30.01.2014
2 Мојта свадба без песна ќе биде 1 4142 4.40 23.04.2013
3 Три години, лудо, болна лежам 1 3370 4.40 01.01.2013
4 Лихнида кајче веслаше 5 11694 4.67 03.07.2012
5 Жал за Деспина 5 30137 4.73 26.03.2010
6 Кој што ме чуе да пеам 5 9117 4.34 17.11.2009
7 Битола, мој роден крај 10 18757 4.53 02.11.2009
8 Елено ќерко, Елено 22 17195 4.54 29.10.2009
9 Јовано, Јованке 35 40103 4.52 29.10.2009
10 Лажи, лажи Вере 4 11371 4.47 29.10.2009
11 Море сокол пие вода на Вардарот 21 22377 4.88 29.10.2009
12 Зајди, зајди јасно сонце 14 25116 4.58 28.10.2009
13 Мајка на Марика думаше 10 16136 4.49 27.10.2009
14 Македонско девојче 9 23019 4.62 27.10.2009
15 Билјана платно белеше 10 21193 4.53 27.10.2009
16 Ако умрам ил загинам 5 15369 4.78 27.10.2009