Performers

Performers

INFO: The table below lists the names of all performers whose recordings have been featured on this site. Click on a name to see more data.

# Performer Audio Samples
1 Васка Илиева 189
2 Александар Сариевски 116
3 Никола Бадев 110
4 Танец 91
5 Зоран Џорлев 79
6 Непознат изведувач 69
7 Виолета Томовска 68
8 Наум Петрески 68
9 Ансамбл Билјана 65
10 Петранка Костадинова 48
11 Ѓорѓи Желчевски 46
12 Кевсер Селимова 45
13 Кирил Манчевски 45
14 Сузана Спасовска 45
15 Радио студио Скопје 43
16 Охридски трубадури 40
17 Вања Лазарова 39
18 Анка Гиева 36
19 Пепи Бафтировски 29
20 Виданка Георгиева 27
21 Јонче Христовски 27
22 Билјан Стојаноски 26
23 Благој Петров - Караѓуле 26
24 Војо Стојановски 26
25 Гарабет Тавитјан 26
26 Виолета Митева 24
27 Македонски мерак 23
28 Блага Видец 22
29 Влатко Лозаноски 21
30 Гарабет Тавитјан Јр. 21
31 Диран Тавитјан 21
32 Добри Ставревски 21
33 Круме Спасовски 21
34 Мирвет Беловска 20
35 Серенада 20
36 Тоше Проески 20
37 Цане Николовски 20
38 Кочо Петровски 19
39 Анета Мицевска 17
40 Бапчорки 17
41 Влатко Стефановски 17
42 Ѓорѓи Андреевски 17
43 Јорданка Куцулова 17
44 Synthesis 16
45 Mitan Project 15
46 Гоце Арнаудов 15
47 Иван Узунов 15
48 Есма Реџепова 14
49 Ресенчани 14
50 Алексо Димов 13
51 Атина Апостолова 13
52 Гого Зафировски 13
53 Драгица Николова 13
54 Мишко Крстевски 13
55 Сашо Гигов - Гиш 13
56 Стефче Стојковски 13
57 Ацо Андонов 12
58 Љубојна 12
59 Нада Макеларска 12
60 Петар Нечовски 12
61 Сузана Гавазова 12
62 Chalgia Sound System 11
63 Борче Крстески 11
64 Гоце Николовски 11
65 Група Билјана 11
66 Деспина 11
67 Елена Велевска 11
68 Зоран Марковски 11
69 Костадинка Палазова 11
70 Ансамбл чалгија 10
71 Болеробенд 10
72 Габриела Јанушевска 10
73 Јордан Митев 10
74 Амира Медуњанин 9
75 Афион 9
76 Даниела Калаџиска 9
77 Љупка Рондова 9
78 Мирко Митревски 9
79 Нина Спирова 9
80 Октет Македонија 9
81 Пет плус 9
82 Пијано бар 9
83 Светлана Радовска 9
84 Славе Велјановски 9
85 Чардаш 9
86 Mousikorama 8
87 Благоја Грујовски 8
88 Борис Ангелковски 8
89 Зафир Хаџиманов 8
90 Каролина Гочева 8
91 Лихнидос 8
92 Орце Стевковски 8
93 Цар Самуил 8
94 Баклава 7
95 Грозда Стоева 7
96 Драган Даутовски квартет 7
97 Зоран Георгиев 7
98 Ирена Спасовска 7
99 Јанко Узунов 7
100 Јованка Житарова 7
101 Јорданка Смилевска 7
102 Коста Новакис 7
103 Костурчанки 7
104 Леб и сол 7
105 Николина Кузмановска 7
106 Сашо Митев 7
107 Сестрите Мавровски 7
108 Чардак 7
109 Balkan Sevdah 6
110 Słowianki 6
111 Ансамбл Теодосиевски 6
112 Биоритам 6
113 Воденки 6
114 Децата од Буф 6
115 Димитар Коларов 6
116 Драги Спасовски 6
117 Душко Георгиевски 6
118 Елена Ристеска 6
119 Емил Ристосков 6
120 Зоран Ванев 6
121 Зуица Лазова 6
122 Илија Аргиров 6
123 Кале 6
124 Кирил Костов 6
125 Костадин Гугов 6
126 МРТВ 6
127 Октет Куманово 6
128 Персиди 6
129 Перун 6
130 Петар Гигов 6
131 Пеце Атанасовски 6
132 Филиграни 6
133 Energy Band Skopje 5
134 Macedonian Women's Choir of Melbourne 5
135 Александар Арабаџиев 5
136 Александар Сарев 5
137 Алтернатор 5
138 Андријана Јаневска 5
139 Бански старчета 5
140 Блага Петреска 5
141 Ванчо Тарабунов 5
142 Драган Вучиќ 5
143 Елена Мукаетова 5
144 Јорданка Варџијска 5
145 Ливада 5
146 Маргица Антевска 5
147 Наум Бурназ 5
148 Парамециум 5
149 Струшки бисери 5
150 Тајфата на Шуле 5
151 Фаворити 5
152 Aidonia tis Florinas 4
153 Ethnusiasm 4
154 Азра 4
155 Академци 4
156 Ангелко Спироски 4
157 Бисер 4
158 Василиса 4
159 Велко Трпчевски 4
160 Вера Филипова 4
161 Володја Стојанов 4
162 Група АС 4
163 Даниела Темелковска 4
164 Дарко Билбиловски 4
165 Демирхисарски бисери 4
166 Дертум 4
167 Драгица Мавровска 4
168 Ѓоко Јовиќ 4
169 Езерки 4
170 Елита 4
171 Емилија Ѓореска 4
172 Захаринка Милосављевиќ 4
173 Игнат Виденов 4
174 Извор 4
175 Јасмина Мукаетова 4
176 Калдрма 4
177 Калиопи 4
178 Кирил Мицкоски 4
179 Ламбе Алабаковски 4
180 Маестрал 4
181 Македонски народен ансамбл 4
182 Марика Георгиева 4
183 Мери Минас Магдалена 4
184 Мизар 4
185 Миле Кузмановски 4
186 Монистра 4
187 Мухарем Сербезовски 4
188 Николина Стојановска 4
189 Оркестар на АРМ 4
190 Пирински гриваци 4
191 Прилепски еснафи 4
192 Симеон Гугуловски 4
193 Софија Здравковска 4
194 Тајфата на Димо Дулот 4
195 Темјанушки 4
196 Томе Чрчев 4
197 Трио Гавровски 4
198 Цвета и Петар Павловски 4
199 Jar 3
200 Next Time 3
201 Suna 3
202 Trio Bulgarka 3
203 Амајлија 3
204 Анета Наковска 3
205 Ани Малинкова 3
206 Ансамбл Панче Пешев 3
207 Ансамбл Пирин 3
208 Ансамбл чалгии на РТС 3
209 Атанаска Димитрова 3
210 Аце Петковски 3
211 Благица Павловска 3
212 Боеми 3
213 Ванчо Дојранлиев 3
214 Верица Русева 3
215 Влатко Миладиновски 3
216 Горан Тодоровски 3
217 Гоце Касаповски 3
218 Грозданка Данилова 3
219 Група Македонија 3
220 Гуна Иванова 3
221 Дана Јевремова 3
222 Ефто Пупиноски 3
223 Злате Милошевски 3
224 Зора Василевска 3
225 Иван Гоцев 3
226 Илија Луков 3
227 Катерина Ѓорѓиева 3
228 Конак 3
229 Кумановско трио 3
230 Љупчо Дуцевски 3
231 Марина Пухариќ 3
232 Марица Зилковска 3
233 Марјан Коцев 3
234 Миле Тодоровски 3
235 Молика 3
236 Николас Бовчарис 3
237 Нино Величковски 3
238 Октет Астибо 3
239 Оливер Глигоров 3
240 Панде Коминовски - Пашата 3
241 Пелагониски бисери 3
242 Перса Николова 3
243 Прилепски мерак 3
244 Рајна Спасовска 3
245 Распеани велешани 3
246 Ристана Николова 3
247 Ристе Велков 3
248 Ристе Тевдоски 3
249 Секула Пупиноски 3
250 Смилја Митревска 3
251 Соната Велес 3
252 Софија Коцевска 3
253 Татјана Лазаревска 3
254 Теодосиј Спасов 3
255 Тодор Божков 3
256 Трајче Веселинов 3
257 Трио Кучковки 3
258 Трпе Череповски 3
259 Akroama 2
260 Andy Irvine 2
261 Bill Skimos Band 2
262 Brenna Maccrimmon 2
263 Davy Spillane 2
264 Dikanda 2
265 Herczku Ágnes 2
266 Kaal 2
267 Louis 2
268 Ta Aidonia 2
269 Алекса Недељковиќ 2
270 Александар Тарабунов 2
271 Анета Ефтимова 2
272 Ансамбл Илинден 2
273 Ансамбл Лоле 2
274 Ансамбл Македонија 2
275 Белегзија 2
276 Бело платно 2
277 Билја Крстиќ 2
278 Билјана Димова 2
279 Благица Калева 2
280 Благојка Бадњикова 2
281 Бојан Стојков 2
282 Борис Димов 2
283 Борче Наумоски 2
284 Бранислав Стојановски 2
285 Будимка Јовановиќ 2
286 Васил Виденов 2
287 Виолета Крнчева 2
288 Влатко Вучков 2
289 Ганчо Николов 2
290 Горан Андонов 2
291 Гоце Делчев Ансамбл - Софија 2
292 Гоце Петрески 2
293 Грозда Стојановска 2
294 Група Јана 2
295 Група Кода 2
296 Ѓорѓи Серафимов 2
297 Елегија 2
298 Елена Јордакиева 2
299 Елена Петреска 2
300 Елена Трајчева 2
301 Елена Христова 2
302 Зетов 2
303 Злата Теодосиевска 2
304 Злате Антевски 2
305 Иван Дјаков 2
306 Катерина Танева 2
307 Кирчо Поп Лазаров 2
308 Климе Ангелоски 2
309 Костадинка Танчева 2
310 КУД Стив Наумов, Битола 2
311 Ленче Кукиќ 2
312 Ленче Марковска 2
313 Лили Бетз 2
314 Љубен и Весела Божкови 2
315 Магдалена Морарова 2
316 Македонска филхармонија 2
317 Марас 2
318 Марија Димкова 2
319 Марија Луковска - Чибариќ 2
320 Маријана Манолева 2
321 Маријана Мишева 2
322 Мегдан 2
323 Мегленки 2
324 Мелодија бенд 2
325 Меморија 2
326 Милениум бенд 2
327 Мирослав Тадиќ 2
328 Мице Димитров 2
329 Модус 2
330 Момо Николовски 2
331 МФГ од с. Банија 2
332 Наско Џорлев 2
333 Нелина 2
334 Никола Костадиновски 2
335 Николина Чакурдукова 2
336 Огнени момчиња 2
337 Олга Сичан 2
338 Пајтон 2
339 Пепи Димоска 2
340 Перо Христов 2
341 Пицикато 2
342 Предраг Цуне Гојковиќ 2
343 Радостина Панјова 2
344 Раим Баки 2
345 Распеани стружани 2
346 Рахилка Бурзевска 2
347 Ристо Краповски 2
348 Румјана Попова 2
349 Сашко Савески 2
350 Сестри Груеви 2
351 Сирма 2
352 Славка Младеновска 2
353 Славка Чрчева 2
354 Славна Дебарца 2
355 Соња Тарчуловска 2
356 Стојан Џаџев 2
357 Тања Царовска 2
358 Татијана Стефановска 2
359 Тереза Кесовија 2
360 Тип-топ 2
361 Фана Шомова 2
362 ФГ Сите Бугари заедно 2
363 Фонтана 2
364 Цане Куртовиќ 2
365 Цвета Билјановска 2
366 Цветанка Ласкова 2
367 Чукарска 2
368 Шиткарски 2
369 Штипјани 2
370 2Cool 4You 1
371 5 плус 1
372 Çiğdem Taştan 1
373 A Capella Bogazici 1
374 Art Plaza 1
375 Bafjaz 1
376 Balkan ethno band 1
377 Balkan Jazz Collective 1
378 Balkansky 1
379 Belorybitsa 1
380 Benny Goodman 1
381 Berklee College of Music 1
382 Bozhuri 1
383 Chalgia Moisey Petrovich 1
384 Chalgia Wouter Swets 1
385 Choir at Doesburg Cathedral 1
386 Chrysodaktyloi 1
387 Dj iNTEX 1
388 Duetno 1
389 Ensemble l'Arpeggiata 1
390 Ensemble Lado 1
391 Esther and Abi Ofarim 1
392 Ethnotrip 1
393 Etno grupa Zahumlje 1
394 Gothart 1
395 Hedwig Schoots 1
396 Izdanak 1
397 Jenny Luna 1
398 Kroke 1
399 Kucha Mala 1
400 KUD Mladost-Avala 1
401 Lakocha 1
402 Lindo 1
403 Lola Lafon 1
404 Macedonian choir Sofia 1
405 Makedoniko meraki 1
406 Matsurov Male Folklore Group from Bansko 1
407 Matthew Davidson 1
408 Medium Band 1
409 Mikawasshoi 1
410 Mostar Sevdah Reunion 1
411 Moving Art Ensemble 1
412 MRTV Chalgija orchestra 1
413 Nama Orchestra 1
414 Nanah 1
415 Nigel Kennedy 1
416 Nishko Zone 1
417 Olenky 1
418 Panacea 1
419 Perpetuum Jazzile 1
420 Peter Gabriel 1
421 Peter Pizarcoff 1
422 Quartet Syrinx 1
423 Rithmos Melodia 1
424 Roel Sluis 1
425 Ruzzana Nahapetjan 1
426 Sandy Lopicic Orkestar 1
427 Savina Yannatou 1
428 Sebastien Giniaux 1
429 Serkan Mesut Halili 1
430 Siánye 1
431 Soundtrack from Letter to America 1
432 Topikos ihos 1
433 Vamosbabe 1
434 Xanthoi 1
435 Zofia Toriel 1
436 Zornitsa Orchestra 1
437 Адриатик браќа 1
438 Адријана Алачки 1
439 Ајри Демировски 1
440 Ајше Доспатска 1
441 Аки Рахимовски 1
442 Акритес 1
443 Ал Фросе 1
444 Александар Митевски 1
445 Александар Тасевски 1
446 Александар Цветковски 1
447 Александра Пилева 1
448 Александра Поповска 1
449 Алпина 1
450 Амбасадор бенд 1
451 Анастасија Петреска 1
452 Ангеле Димовски 1
453 Анета Арсовска 1
454 Ансамбл Антико 1
455 Ансамбл Ваљевци 1
456 Ансамбл Нико Пусоски 1
457 Ансамбл Перун 1
458 Ансамбл Радио Благоевград 1
459 Ансамбл Самуил 1
460 Ансамбл Стевче Стојановски 1
461 Антонија Николова 1
462 Антонија Шола 1
463 Арија бенд 1
464 Атанас Велјов 1
465 Аџамии 1
466 Бабура 1
467 Банско 1
468 Бата Канда 1
469 Бекрии Штип 1
470 Белинда Ристевска 1
471 Билјана Петковиќ 1
472 Бисер Торонто 1
473 Битолски мерак 1
474 Благоја Дескоски 1
475 Благоја Николовски 1
476 Блажо Богев 1
477 Бодан Арсовски 1
478 Борис Солтаријски 1
479 Борис Трајанов 1
480 Борјан Илковски 1
481 Борче Маркоски 1
482 Браќа Стојанови 1
483 Бранислав Симоновиќ 1
484 Бубамара бенд 1
485 Васил Волканов 1
486 Васил Хаџиманов 1
487 Васил Чамов 1
488 Васко Атанасовски 1
489 Васко Коминовски 1
490 Ваташка чалгија 1
491 Велислава Костадинова 1
492 Венета Цветкова 1
493 Вера Ивковиќ 1
494 Вера Илиоска 1
495 Весна Гиновска 1
496 Весна Димиќ 1
497 Вечерница 1
498 Виевска фолк група 1
499 Виктор Масторидис 1
500 Винка Еллесин 1
501 Виолета Грамбозова 1
502 Виолета Крстева 1
503 Виртус Велес 1
504 Владе Георгиевски 1
505 Владимир Кузов 1
506 Владо Јаневски 1
507 Влатко Алексовски 1
508 Гаве Миладинов 1
509 Галија 1
510 Георге Илов 1
511 Георги Божиков 1
512 Георги Илиевски 1
513 Голубинка Јакимовска 1
514 Гонче Гогова 1
515 Горан Бреговиќ 1
516 Горан Каран 1
517 Горан Кукиќ 1
518 Горан Наумовски 1
519 Горан Симевски 1
520 Горан Трајкоски 1
521 Гордана Стоиќевиќ 1
522 Гордана Тасева 1
523 Горјан Стојановски 1
524 Гоце Пејковски 1
525 Грашево 1
526 Група Запис 1
527 Група Зрак 1
528 Група Крушево 1903 1
529 Група Носталгија 1
530 Да! Можем 1
531 Дајана Димова 1
532 Даниел Данн 1
533 Даниел Спасов 1
534 Даниел Тошевски 1
535 Даниела Величкова 1
536 Даница Обрениќ 1
537 Дарио Панковски 1
538 Девана Ѓорѓиевска 1
539 Дејан Јовановски 1
540 Дејан Николоски Чуле 1
541 Дивна Гиева 1
542 Дивна Лазарева 1
543 Диме Кулевски 1
544 Диме Поповски 1
545 Димитар Андоновски 1
546 Димитар Димитров 1
547 Димитар Душев 1
548 Димитар Пљачков 1
549 Драган Таневски 1
550 Дукат 1
551 Дуке Бојаџиев 1
552 Дуле и Цаки 1
553 Душан Љубисављевиќ - Дуле 1
554 Ѓоко Дончев 1
555 Ѓорѓе Машаловиќ 1
556 Ѓурѓа Пинџурова 1
557 Ева Гордон 1
558 Езерски вез 1
559 Елена Андоновска 1
560 Елена Димитриевска 1
561 Елена Петрушевска 1
562 Елена Стевковска 1
563 Енвер Расимов 1
564 Етнопедија 1
565 Жељко Бебек 1
566 Жељко Јоксимовиќ 1
567 Зановет 1
568 Звончиња 1
569 Здравка Христова 1
570 Здравко Мандаджиев 1
571 Зијан 1
572 Зора 1
573 Зоран Јосифовски 1
574 Зоран Маневски 1
575 Зоран Настов 1
576 Зоран Паневски 1
577 Зорица Брунцлик 1
578 Зорица Стојанова 1
579 Ибуш Ибраимоски 1
580 Ива Костадинова 1
581 Ивица Стојановски 1
582 Иво Барбутски 1
583 Игор Дурловски 1
584 Игор Митковски 1
585 Игор Митровиќ 1
586 Игор Цветковски 1
587 Изгрев 1
588 Импресија 1
589 Индекси 1
590 Инструментал 1
591 Интервали 1
592 Ирена Вељовска 1
593 Ирена Ристеска 1
594 Ирина Паскалева 1
595 Искра Трпева 1
596 Јана Добрева 1
597 Јанко Неделчев 1
598 Јелена Томашевиќ 1
599 Јован Брмбевски 1
600 Јован Јованов 1
601 Јован Јовчески 1
602 Јованка Ивановска 1
603 Јованка Јакимовска Митревска 1
604 Јованче Димовски 1
605 Јовица Димитровски 1
606 Јорданка Димова 1
607 Јосипа Лисац 1
608 Јоце Панов 1
609 Кајда 1
610 Калабалак 1
611 Катја Близнакова 1
612 Квартет Славеи 1
613 Кисмет 1
614 Кисми 1
615 Китка 1
616 Класико бенд 1
617 Климе Садило 1
618 Комитите 1
619 Коста Наумовски 1
620 Коца Огненовска 1
621 КУД Абрашевиќ Краљево 1
622 КУД Мирче Ацев, Прилеп 1
623 КУД Орце Николов, Скопје 1
624 КУД Тиквеш, Кавадарци 1
625 Лајош Алимов 1
626 Ленче Манчева 1
627 Лета Барџиева 1
628 Лидија Кочовска 1
629 Лили Цветкова 1
630 Лира 1
631 Љубимка Бисерова 1
632 Љубомир Тасев 1
633 Љупчо Бубо Каров 1
634 Магнолија 1
635 Македонски бисери 1
636 Македонски мелос 1
637 Македонски чалгии 1
638 Мара Ѓорѓевиќ 1
639 Марија Гобовиќ 1
640 Маријана и Росана 1
641 Марина Гобовиќ 1
642 Маринко Роквиќ 1
643 Марјан Јанкоски 1
644 Марјан Стојановски 1
645 Мартин Вучиќ 1
646 Мартина Костова 1
647 Марусја Казакова 1
648 Масимо Савиќ 1
649 Махмут Музафер 1
650 Менде Куноски 1
651 Мераклии 1
652 Месечинка 1
653 Меџит Муслиоски 1
654 Мијат Мијатовиќ 1
655 Мики Јевремовиќ 1
656 Мики Јовановски Џафер 1
657 Микле Симовски 1
658 Миле Коларов 1
659 Миле Миладиноски 1
660 Милица Кузмановска 1
661 Милован Секулоски 1
662 Мирослав Мирчески 1
663 Митко Тренчовски 1
664 Митра Бисерова 1
665 Мице Гошевски 1
666 Мишко Србиноски 1
667 Момчило Басара 1
668 Надежда Георгиева Палестова 1
669 Надка Валчанова 1
670 Неготино 1
671 Неда Бисерова 1
672 Нели ти реков 1
673 Нена Дулева 1
674 Никола Јанков - Коки 1
675 Никола Кармзов 1
676 Никола Тодоров 1
677 Николај Славеев 1
678 Николче Спировски 1
679 Нина Бадриќ 1
680 Нина Николина 1
681 Ново Село 1
682 Нора 1
683 Октет Кавадарци 1
684 Октет пријатели 1
685 Октет Стерна 1
686 Оливер Алексовски 1
687 Оливер Драгојевиќ 1
688 Оливер Јовановски 1
689 Оливера Василевска 1
690 Ориент 1
691 Орхидеја Дукова 1
692 Охридски лебеди 1
693 Павел Михов 1
694 Павле Аксентијевиќ 1
695 Павлина Здравкова 1
696 Памук 1
697 Панајот Панајотов 1
698 Панче Здравков 1
699 Партизански инвалидски певски збор 1
700 Пеачка група Тоше Проески - Качарево 1
701 Пелла пеје 1
702 Пендари 1
703 Пенка Павлова 1
704 Петар Петрушевски 1
705 Пиринка Христова 1
706 Пирински фолк ансамбл 1
707 Плетена 1
708 Поли Паскова 1
709 Полина Порумова 1
710 Прва севда 1
711 Противпожарна бригада Банско 1
712 Раде Шербеџија 1
713 Радиша Теофиловиќ 1
714 Рајко Кирилов 1
715 Рајна Терзијска 1
716 Распеани кавадарчани 1
717 Распеани каменичани 1
718 Распеани кратовчани 1
719 Распеани радовишани 1
720 Распеани струмичани 1
721 Распеани штипјани 1
722 Ратко Теофиловиќ 1
723 Ребус 1
724 Рени Митрева 1
725 Ресинка Тасева 1
726 Ристо Амиго Стојанов 1
727 Ристо Пулевски 1
728 Ристо Самарџиев 1
729 Роза Цветкова 1
730 Росица Лазарова 1
731 Рудина 1
732 Ружа Петкова 1
733 Рум дум дум 1
734 Руси Русев 1
735 Руска Стојменова 1
736 Сања Лефкова 1
737 Севдалина Спасова 1
738 Сенка Валетаниќ 1
739 Сергеј Четковиќ 1
740 Сестри Аджови 1
741 Сестри Филатови 1
742 Силви бенд 1
743 Симона Танушевска 1
744 Синиша Грујоски 1
745 Слави Трифонов 1
746 Славица Павловиќ 1
747 Славица Средојевиќ Јефимија 1
748 Славка Петровска 1
749 Слатка тајна 1
750 Смилја Андоновска 1
751 Снежана Ѓуришиќ 1
752 Соња и Оливер бенд 1
753 Соња Перишиќ 1
754 Софија Гоцева 1
755 Софија Топалски 1
756 Спасе Матлиоски 1
757 Спасен Силјаноски Паце 1
758 Станко Ливрински 1
759 Стефан Величковски 1
760 Стефанија Гугинска 1
761 Стојан Андонов 1
762 Стојан Радев 1
763 Стојан Харизанов 1
764 Стојанка Бонева 1
765 Стојна Китановска 1
766 Струне 1
767 Сузан Кардеш 1
768 Сузана Јовчева 1
769 Тавче гравче 1
770 Тале Булинг 1
771 Тамара Тодевска 1
772 Тања Јовановска 1
773 Татјана Стефановска 1
774 Ташко Грујовски 1
775 Теодора Ѓоргиева 1
776 Тиквешија 1
777 Тоде Мицевски 1
778 Томе Каракепелиев 1
779 Томислав Маниќ 1
780 Томче Симовски 1
781 Тринити бенд 1
782 Трио Гранде 1
783 Трио П. Николова, М. Зилковска и Е. Димитриевска 1
784 Туше 1
785 Уснија Реџепова 1
786 Фолтин 1
787 Форум 1
788 Ханка Палдум 1
789 Хари Варешановиќ 1
790 Хармонија 1
791 Христијан Кико Димитриевски 1
792 Христина Ботева 1
793 Христо Арсов 1
794 Царка Тасевска 1
795 Цветан Јошевски 1
796 Цеца Михајлова 1
797 Цуле 1
798 Чеда Марковиќ 1
799 Чудно дрво 1