Повеќе не ми доаѓај

Povekje ne mi doagjaj

Повеќе не ми доаѓај

Повеќе не ми доаѓај, за мене не си ти,
најди друга ти, со неа појди си.
Љубев искрено и сè ти верував,
а ти лажеше кога ме љубеше.

Ќе појдам негде далеку, далеку од тебе,
радост среќа и живот ќе побарам.
Љубев искрено и сè ти верував,
а ти лажеше кога ме љубеше.

Повеќе не ми доаѓај, за мене не си ти,
друг ме засака, срце ми подари.
Љубев искрено и сè ти верував,
а ти лажеше кога ме љубеше.

Povekje ne mi doagjaj

Povekje ne mi doagjaj, za mene ne si ti,
najdi druga ti, so nea pojdi si.
Ljubev iskreno i sè ti veruvav,
a ti lazheshe koga me ljubeshe.

Kje pojdam negde daleku, daleku od tebe,
radost srekja i zhivot kje pobaram.
Ljubev iskreno i sè ti veruvav,
a ti lazheshe koga me ljubeshe.

Povekje ne mi doagjaj, za mene ne si ti,
drug me zasaka, srce mi podari.
Ljubev iskreno i sè ti veruvav,
a ti lazheshe koga me ljubeshe.Date added: 18.11.2017
Popularity: 1003
Rating: 3 from 1 votes