Срце ме боли ќе умрам

Srce me boli kje umram

Срце ме боли ќе умрам

Срце ме боли, ќе умрем
јандн аман
од мерак за Трпана.

Све градови сум шетал
јандн аман
како тебе не најдов.

Па се вратив в' Тетово
јандн аман
да га свршим Трпана.

Ако ме сакаш, сакај ме
јандн аман
аку ме нејќеш кажи ми,
да си го тражим чарето.

Srce me boli kje umram

Srce me boli, kje umrem
jandn aman
od merak za Trpana.

Sve gradovi sum shetal
jandn aman
kako tebe ne najdov.

Pa se vrativ v' Tetovo
jandn aman
da ga svrshim Trpana.

Ako me sakash, sakaj me
jandn aman
aku me nejkjesh kazhi mi,
da si go trazhim chareto.Date added: 13.08.2009
Popularity: 11621
Rating: 4.62 from 29 votes