Момче младо убаво

Momche mlado ubavo

Момче младо убаво

Момче младо убаво [2х]
калешо Македонче
моиве очи прекрасни [2х]
секој ден те гледаат.

Сакаш, нејќеш да си моја
и да љубиш друг.
Животот е многу краток
на овој чуден свет.

Како вода течам јас
и за тебе моме ќе умрам
љубов моја дојди ми, сега ти
и ти живеј само со мене.

Momche mlado ubavo

Momche mlado ubavo [2h]
kalesho Makedonche
moive ochi prekrasni [2h]
sekoj den te gledaat.

Sakash, nejkjesh da si moja
i da ljubish drug.
Zhivotot e mnogu kratok
na ovoj chuden svet.

Kako voda techam jas
i za tebe mome kje umram
ljubov moja dojdi mi, sega ti
i ti zhivej samo so mene.Date added: 29.10.2009
Popularity: 6069
Rating: 4.33 from 6 votes