Еј море девојче

Ej more devojche

Еј море девојче

Еј море девојче лично, убаво
очите твои секој миг
со љубов ме гледаат
да се само мој,
да им се радувам
да ги љубам јас од срце
не ме оставај.

Рефрен:
Еј девојче мое
ах ергенче мило.

За тебе моме лудувам, моме лудувам
за тебе момче живеам, ти си живот мој.

Еј море девојче мило, убаво
твојата уста медена
со љубов ме бакнува
топли бакнежи
од срце ми даруваш
да ја љубам јас бре моме
не ме оставај.

Рефрен

Еј море ергенче мило, убаво
моево срце мило момче
ти го подарувам јас
да си само мој
да ти се радувам
да те љубам младо момче
ти си живот мој.

Рефрен

Ej more devojche

Ej more devojche lichno, ubavo
ochite tvoi sekoj mig
so ljubov me gledaat
da se samo moj,
da im se raduvam
da gi ljubam jas od srce
ne me ostavaj.

Refren:
Ej devojche moe
ah ergenche milo.

Za tebe mome luduvam, mome luduvam
za tebe momche zhiveam, ti si zhivot moj.

Ej more devojche milo, ubavo
tvojata usta medena
so ljubov me baknuva
topli baknezhi
od srce mi daruvash
da ja ljubam jas bre mome
ne me ostavaj.

Refren

Ej more ergenche milo, ubavo
moevo srce milo momche
ti go podaruvam jas
da si samo moj
da ti se raduvam
da te ljubam mlado momche
ti si zhivot moj.

RefrenDate added: 29.10.2009
Popularity: 6119
Rating: 3.67 from 3 votes