Јано ле, Јано ле

Јано ле, Јано ле,
севдо моја ле,
Јано ле, Јано ле,
ти ме изгоре.

Дојде време да се женам,
тебе ќе те земам,
само тебе Јано сакам
да те милувам.

Чекај ме Јано ле,
вечер ќе дојдам,
сватови, свирачи
јас ќе донесам.

Дојде време да се женам,
тебе ќе те земам,
само тебе Јано сакам
да те милувам.

Ќе правиме Јано ле,
свадба голема,
оро и песна
крај да си нема.

Дојде време да се женам,
тебе ќе те земам,
само тебе Јано сакам
да те милувам.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Гоце Петрески - Јано ле, Јано ле

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Гоце Петрески