Дење ноќе јас те барам

Дење ноќе јас те барам,
малку љубов да ти просам,
ти со мене се подиграваш
и ме бркаш ти но јас,
јас те сакам сè повеќе.

Јас застанав да те гледам,
малку љубов да ти просам,
ти ме мачиш, не ме сакаш,
бегаш од мене.

Со очите насолзени
и со градите крвави,
како сенка сум ти станал,
само одам, прашам јас,
малку љубов ти просам.

Јас застанав да те гледам,
малку љубов да ти просам,
ти ме мачиш, не ме сакаш,
бегаш од мене.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Никола Бадев - Дење ноќе јас те барам

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Никола Бадев