Како да ти речам мила остани

Прости ми срце мое,
што друго не ќе можам
да ти подарам.
Од љубов кога патиш,
со болка ќе си платиш,
љубеше искрено.

Како да ти речам: „мила, остани“
како да ти речам,
да не заплачам.
Срцево за тебе кога удира,
душава без тебе кога умира.

За неа живот давам,
рака во оган ставам
да ја освојам.
Со друг си оди сега
и да се врати нема
не заборава.

Како да ти речам: „мила, остани“
како да ти речам,
да не заплачам.
Срцево за тебе кога удира,
душава без тебе кога умира.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Академци - Како да ти речам мила остани
  2. Горан Тодоровски - Како да ти речам мила остани

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Академци
  2. Горан Тодоровски