Повеќе не ми доаѓај

Повеќе не ми доаѓај, за мене не си ти,
најди друга ти, со неа појди си.
Љубев искрено и сè ти верував,
а ти лажеше кога ме љубеше.

Ќе појдам негде далеку, далеку од тебе,
радост среќа и живот ќе побарам.
Љубев искрено и сè ти верував,
а ти лажеше кога ме љубеше.

Повеќе не ми доаѓај, за мене не си ти,
друг ме засака, срце ми подари.
Љубев искрено и сè ти верував,
а ти лажеше кога ме љубеше.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Иван Узунов, Виолета Митева - Повеќе не ми доаѓај

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Иван Узунов
  2. Виолета Митева