Војник одам

Војник одам, песни пеам,
песни пеам, оро играм,
војник одам, оф, оф, оф,
песни пеам девојко,
војник одам, оф, оф, оф,
оро играм девојко.

Мајка, татко, ме испраќаат,
браќа, сестри и другари:
- Среќен оди, оф, оф, оф,
среќен дома врати се!

- Тебе мила те оставам,
те оставам да ме чекаш,
да ме чекаш, оф, оф, оф,
до година, девојко.

Штом од војска јас се вратам,
тебе мила ќе те земам,
ќе те земам, оф, оф, оф,
за невеста девојко.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Ројал - Војник одам

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Ројал