Наши моми убави

Шетав горе, шетав долу
и на крајот пак се вратив,
тука останав.

Убави моми има секаде,
ама како тука море,
нема никаде.

Кога еднаш ќе ги видиш,
памет ќе изгубиш,
која мило да ја земеш
не ќе погрешиш.

Убави моми има секаде,
ама како тука море,
нема никаде.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Т'га за југ - Наши моми убави

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Т'га за југ