Сон сонував либе ле

Сон сонував, либе ле, сон сонував,
сон за мене, либе ле, сон за тебе.

Сме станале, либе ле, два галаба,
одлетавме, либе ле, на високо,
на високо, либе ле, на широко.

Си летавме, либе ле, низ ливада,
кај што цутат, либе ле, цвеќињата,
каде играат, либе ле, дечињата.

Се зададе, либе ле, темен облак,
ми заврна, либе ле, ситен дождец.

Ми дотече, либе ле, силен порој,
ми дотече, либе ле, матен Вардар,
ние двајцата, либе ле, си летнавме,
си летнавме либе ле, избегавме.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Костадинка Палазова - Сон сонував либе ле

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Костадинка Палазова