Ако бевме заедно

Очи криеш од мене,
минам ли јас крај тебе
молам срце да не препукне.
Време ќе ни помине,
младост ќе ни овене,
друг некој лик ќе љубиме.

Ако бевме заедно,
немаше да жалиме
за сè што еднаш не си рековме.
Ако бевме заедно,
немаше да плачеме,
ти за мене, јас за тебе.

Очи криеш од мене
а срце боли за тебе,
можеме ли што не смееме?
Ти да броиш години,
јас да пијам отрови,
тоа ли се наши судбини?

Ако бевме заедно,
немаше да жалиме
за се што еднаш не си рековме.
Ако бевме заедно,
немаше да плачеме,
ти за мене, јас за тебе.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Зоран Ванев - Ако бевме заедно

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Зоран Ванев