А јас останав тебе да те чекам

Долги се ноќите тешки,
празно се сè без тебе.
Замина сама без поздрав,
но понесе дел од мене.

А јас останав тебе да те чекам,
да се надевам и за тебе страдам.
Што ми остави љубовта наша,
само слика и споменот што боли.

Каде си пак да те видам,
можеби болка ќе сопрам.
Но толку си далеку мила,
далеку за да те допрам.

А јас останав тебе да те чекам,
да се надевам и за тебе страдам.
Што ми остави љубовта наша,
само слика и споменот што боли.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Чеде Спасиќ - А јас останав тебе да те чекам

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Чеде Спасиќ