Јас сум несреќница

Јас сум несреќница,
плачам ден и ноќ,
зато што сум измамена
од првата љубов.

Љуби ме, љуби ти,
не ме заборави.
Јас ќе те љубам вечно, вечно,
дури до гроба.

За мене нема живот,
за мене нема љубов,
за мене нема кој да жали
за мој'та младост.

Младост ми овена,
срце ми се стопи,
од тие пусти болници
и тие доктори.

Дај ми ја чашата,
во неа отровот,
да се напијам и отрујам
заради љубовта.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Каролина Гочева - Јас сум несреќница
  2. Ансамбл Билјана - Јас сум несреќница
  3. Охридски трубадури - Јас сум несреќница

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Каролина Гочева
  2. Ансамбл Билјана
  3. Охридски трубадури