Што се срамиш калеш Кирчо

- Што се срамиш калеш Кирчо
мене да погледаш,
мене да погледаш Кирчо
во црните очи?

- Не се срамам лично моме
тебе да погледам
тук' се плашам лично моме
тебе да заљубам.

Кој те тебе лично моме
сал еднаш погледнал,
лута рана лично Севде
на срце си става.

- Земи мене калеш Кирчо
за млада невеста,
да не ставаш лута рана
на твоето срце.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Кирил Манчевски, Виолета Крнчева - Што се срамиш калеш Кирчо
  2. Сестри Аджови - Што се срамиш калеш Кирчо

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Кирил Манчевски
  2. Виолета Крнчева
  3. Сестри Аджови