Не кажувај либе добра ноќ

Не кажувај либе добра ноќ
не оди дома рано ти,
најзгодно време е во ноќта,
прекрасна е оваа ноќ за нас.

Сите спијат, а ние сме сами,
користи драги ти мене,
милувај, бакнувај бескрајно,
волшебна е ноќ за љубење.

Јас знам дека друга љубиш ти,
јас знам дека друга мамиш ти,
срцево мое е за тебе
и не би го дала јас за друг.

За мене пролет не развива,
за мене цвеќе не цути,
за мене ти си прва љубов
и последна ќе ми бидеш ти.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

 1. Васка Илиева - Не кажувај либе добра ноќ
 2. Кевсер Селимова, Ѓорѓи Желчевски - Не кажувај либе добра ноќ
 3. Софија Здравковска - Не кажувај либе добра ноќ
 4. Петранка Костадинова - Не кажувај либе добра ноќ
 5. Зоран Џорлев - Не кажувај либе добра ноќ
 6. Гарабет Тавитјан, Гарабет Тавитјан Јр., Диран Тавитјан, Нина Бадриќ - Не кажувај либе добра ноќ

Performers

See more songs featuring audio samples by:

 1. Васка Илиева
 2. Кевсер Селимова
 3. Ѓорѓи Желчевски
 4. Софија Здравковска
 5. Петранка Костадинова
 6. Зоран Џорлев
 7. Гарабет Тавитјан
 8. Гарабет Тавитјан Јр.
 9. Диран Тавитјан
 10. Нина Бадриќ