Ако пијам рујно вино

Ако пијам рујно вино
ако пијам рум, ракија
ако пијам, ако пијам
пијам да те заборавам.

Ако не ми веруваш
отвори го прозорецот
погледни го Пелистер
прашај ги врвовите.

Ако пијам изгор очи
ако љубам шеќер усни
ако мрсам бујни коси
изгор пак либе за тебе.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Виолета Томовска - Ако пијам рујно вино

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Виолета Томовска