Поминаа луди млади години

Секоја вечер на тебе мислам еј лудо бре
само се мислам што да ти кажам еј лудо бре.

Поминаа луди млади години
си ветивме, ама не се зедовме.

Секоја вечер на порти чекам да поминеш
а ти минуваш и не ми збориш не ме гледаш.

Поминаа луди млади години
си ветивне, ама не се зедојме.

Ќе мине младост, ќе дојде старост еј лудо бре,
очите тажни мои и твои ќе останат
очите тажни мои до века ќе тагуваат.

Поминаа луди млади години
си ветивме, ама не се зедовме.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Бански старчета - Поминаа луди млади години

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Бански старчета