Ино моме веселино

Ино моме веселино,
ме разгоре како вино,
ме накити ти со цвеќе,
што нема, нема да свене веќе.

Ино моме, веселино,
ми отвори небо сино,
кај што лутам како облак,
по твојата снага топла.

Ино моме веселино,
наточи ми чаша вино,
подари ми небо сино,
да те пијам, да испијам,
подари ми небо сино,
јадови свои јас да скријам.

Ино моме веселино,
ми отвори небо сино,
кај што лутам како облак,
по твојата снага топла.

Ино моме, веселино,
наточи ми чаша вино,
подари ми небо сино,
да те пијам да испијам,
подари ми небо сино,
јадови свои јас да скријам.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Гоце Николовски - Ино моме веселино

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Гоце Николовски