Ах, вие мои луди млади години

Дури бев мома при мама,
љубев едно лично момче.
Таа љубов не беше верна
дека бевме непосвршени.

Ах, вие мои луди млади години,
летнавте, ама назад
не се вративте.

Стројници прати да ме свршат,
мене татко не ме даде.
Туку ме даде преку Вардар,
за момче што не го љубам.

Ах, вие мои луди млади години,
летнавте, ама назад
не се вративте.

Вино ли беше таа љубов,
што ме толку силно опи?
Пијани бевме без рујно вино,
ама и без љута ракија.

Ах, вие мои луди млади години,
летнавте, ама назад
не се вративте.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Анета Мицевска - Ах, вие мои луди млади години
  2. Виолета Томовска - Ах, вие мои луди млади години
  3. Сузана Гавазова - Ах, вие мои луди млади години

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Анета Мицевска
  2. Виолета Томовска
  3. Сузана Гавазова