Жени се Радо

Жени се Радо, мори,
до дек' си млада,
до дек' си млада Радо,
млада и убава.

Жени се Радо, мори,
до дек' си млада,
до дек' те сакаат, Радо,
сите ергени.

Татко ти има, Радо,
голема нива,
нивата дава, Радо,
тебе не те дава.

Ќе дојде време, Радо,
да молиш мене,
ќе викаш: - „Можам“,
а јас не ќе можам.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Ванчо Тарабунов - Жени се Радо
  2. Горан Симевски - Жени се Радо
  3. Пет плус - Жени се Радо

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Ванчо Тарабунов
  2. Горан Симевски
  3. Пет плус