Отишла Љуба кај тетка је

Отишла Љуба кај тетка је,
на љупење кочање.

Љупеле дури љупеле,
легнале да си преспијат.

Легнале да си преспијат,
викнала Љуба, треснала:
- Тето ле, жити теткина!

Тето ле, жити теткина,
запали ја ламбата.

Запали га ламбата,
да го видим кој беше,
тој што ме фати за нога,
за нога, за коленото,
погоре, подебелото.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Серенада - Отишла Љуба кај тетка је
  2. Серенада - Отишла Љуба кај тетка је

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Серенада