Од љубов не се бега

Саноќ седам, саноќ пијам,
вино лејам, солзи кријам,
солзи кријам, срце стегам,
но од љубов не се бега.

Да сум пиле, јас би летнал,
да сум ветре, би те сретнал,
но далеку ти си сега,
а од љубов не се бега.

Јас сум човек, тешко ми е,
болна болка, билно бие,
барам песна, барам шега,
но од љубов не се бега.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Зафир Хаџиманов - Од љубов не се бега

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Зафир Хаџиманов