Само за тебе

Колку мислам земјо моја,
и се молам за тебе.
Пеам песни од сѐ срце,
пеам само за тебе.

Ааај, само за тебе,
ааај, само за тебе!

Тие твои вишни гори,
ко песни распеани.
Тие твои бистри води,
ко бисер разиграни.

Ааај, земјо мајчице,
ааај, Македонјо!

Ќе ти пеам мајко моја,
наши песни до зори.
Ќе те славам мајко моја,
душа дур да изгори.

Ааај, само за тебе,
ааај, Македонијо!

Тие твои вишни гори,
ко песни распеани.
Тие твои бистри води,
ко бисер разиграни.

Ааај, само за тебе,
ааај, Македонијо!

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Круме Спасовски - Само за тебе

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Круме Спасовски