Macedonian Folk Songs Македонски народни песни

Performers

Performers of Macedonian folk songs

The table below lists the names of all performers whose recordings have been featured on this site. Click on a name to see more info.

# Performer Audio samples
1 Васка Илиева 219
2 Александар Сариевски 124
3 Никола Бадев 121
4 Танец 96
5 Ансамбл Билјана 82
6 Зоран Џорлев 77
7 Наум Петрески 74
8 Виолета Томовска 70
9 Радио студио Скопје 55
10 Петранка Костадинова 52
11 Ѓорѓи Желчевски 51
12 Кевсер Селимова 49
13 Кирил Манчевски 48
14 Сузана Спасовска 47
15 Вања Лазарова 44
16 Јонче Христовски 40
17 Охридски трубадури 40
18 Анка Гиева 38
19 Виданка Георгиева 32
20 Пепи Бафтировски 30
21 Војо Стојановски 28
22 Благој Петров - Караѓуле 27
23 Билјан Стојаноски 27
24 Гарабет Тавитјан 26
25 Виолета Митева 25
26 Македонски мерак 24
27 Цане Николовски 23
28 Серенада 23
29 Добри Ставревски 23
30 Мирвет Беловска 23
31 Блага Видец 22
32 Круме Спасовски 21
33 Гарабет Тавитјан Јр. 21
34 Диран Тавитјан 21
35 Влатко Лозаноски 21
36 Анета Мицевска 20
37 Тоше Проески 20
38 Кочо Петровски 19
39 Јорданка Куцулова 19
40 Ѓорѓи Андреевски 19
41 Есма Реџепова 18
42 Влатко Стефановски 18
43 Synthesis 17
44 Ансамбл ресенчани 17
45 Костадин Гугов 17
46 Бапчорки 17
47 Иван Узунов 15
48 Драгица Николова 15
49 Mitan Project 15
50 Октет Македонија 15
51 Гоце Арнаудов 15
52 Атина Апостолова 14
53 Борче Крстески 14
54 Алексо Димов 14
55 Стефче Стојковски 14
56 Гого Зафировски 14
57 Љубојна 14
58 Kazuhiro Kotetsu 13
59 Петар Нечовски 13
60 Јордан Митев 13
61 Мишко Крстевски 13
62 Сашо Гигов - Гиш 13
63 Нада Макеларска 12
64 Ацо Андонов 12
65 Сузана Гавазова 12
66 Т'га за југ 12
67 Костадинка Палазова 12
68 Chalgia Sound System 12
69 Мирко Митревски 12
70 Амира Медуњанин 12
71 Љупка Рондова 11
72 Selyani Macedonian Folklore Group 11
73 Габриела Јанушевска 11
74 Гоце Николовски 11
75 Зоран Марковски 11
76 Цар Самуил 11
77 Елена Велевска 11
78 Група Билјана 11
79 Деспина 11
80 Перун 10
81 Благоја Грујовски 10
82 Група Сарај 10
83 Болеробенд 10
84 Ансамбл чалгија 10
85 Монистра 10
86 Нина Спирова 9
87 Светлана Радовска 9
88 Драги Спасовски 9
89 Пет плус 9
90 Славе Велјановски 9
91 Афион 9
92 Грозда Стоева 9
93 Пијано бар 9
94 Даниела Калаџиска 9
95 Сестрите Мавровски 9
96 Борис Ангелковски 9
97 Чардак 9
98 Чардаш 9
99 Мирослав Тадиќ 8
100 Зоран Георгиев 8
101 Зафир Хаџиманов 8
102 Каролина Гочева 8
103 Андријана Јаневска 8
104 Димитар Коларов 8
105 Ирена Спасовска 8
106 Орце Стевковски 8
107 Емил Ристосков 8
108 Mousikorama 8
109 Зуица Лазова 8
110 Лихнидос 8
111 Јованка Житарова 7
112 Зоран Ванев 7
113 Сашо Митев 7
114 МРТВ 7
115 Нино Величковски 7
116 Захаринка Милосављевиќ 7
117 Томе Чрчев 7
118 Струшки бисери 7
119 Биоритам 7
120 Октет Куманово 7
121 Баклава 7
122 Коста Новакис 7
123 Јанко Узунов 7
124 Пирински гриваци 7
125 Јорданка Смилевска 7
126 Николина Кузмановска 7
127 Бански старчета 7
128 Драган Даутовски квартет 7
129 Ванчо Тарабунов 7
130 Костурчанки 7
131 Леб и сол 7
132 Маргица Антевска 6
133 Кале 6
134 Елена Ристеска 6
135 Петар Гигов 6
136 Balkan Sevdah 6
137 Александар Сарев 6
138 Słowianki 6
139 Пеце Атанасовски 6
140 Јорданка Варџијска 6
141 Филиграни 6
142 Душко Георгиевски 6
143 Кирил Костов 6
144 Илија Аргиров 6
145 Ансамбл Теодосиевски 6
146 Децата од Буф 6
147 Блага Петреска 6
148 Илија Луков 6
149 Молика 6
150 Next Time 6
151 Воденки 6
152 Персиди 6
153 Панде Коминовски - Пашата 5
154 Александар Арабаџиев 5
155 Дарко Билбиловски 5
156 Yvette Holzwarth 5
157 Трпе Череповски 5
158 Парамециум 5
159 Фаворити 5
160 Ливада 5
161 Марика Георгиева 5
162 Цвета и Петар Павловски 5
163 Славка Чрчева 5
164 Цветан Јошевски 5
165 Академци 5
166 Алтернатор 5
167 Наум Бурназ 5
168 Aidonia tis Florinas 5
169 Драган Вучиќ 5
170 Марица Зилковска 5
171 Energy Band Skopje 5
172 Елена Мукаетова 5
173 Перса Николова 5
174 Macedonian Women's Choir of Melbourne 5
175 Тајфата на Шуле 5
176 Калдрма 4
177 Володја Стојанов 4
178 Мухарем Сербезовски 4
179 Ансамбл Македонија 4
180 Прилепски еснафи 4
181 Калиопи 4
182 Драгица Мавровска 4
183 Ethnusiasm 4
184 Сирма 4
185 Ангелко Спироски 4
186 Вера Филипова 4
187 Атанаска Димитрова 4
188 Оркестар на АРМ 4
189 Софија Здравковска 4
190 Игнат Виденов 4
191 Езерки 4
192 Ансамбл Панче Пешев 4
193 Маестрал 4
194 Василиса 4
195 Елита 4
196 Миле Кузмановски 4
197 Адријана Алачки 4
198 Ансамбл Пирин 4
199 Азра 4
200 Грозданка Данилова 4
201 Анета Наковска 4
202 Демирхисарски бисери 4
203 Бисер 4
204 Горан Тодоровски 4
205 Група АС 4
206 Радостина Панјова 4
207 Емилија Ѓореска 4
208 Дертум 4
209 Извор 4
210 Цветанка Ласкова 4
211 Македонски народен ансамбл 4
212 Марина Пухариќ 4
213 Ѓоко Јовиќ 4
214 Јасмина Мукаетова 4
215 Николина Стојановска 4
216 Ристана Николова 4
217 Мери Минас Магдалена 4
218 Темјанушки 4
219 Влатко Миладиновски 4
220 Трио Гавровски 4
221 Велко Трпчевски 4
222 Ансамбл чалгии на РТС 4
223 Ефто Пупиноски 4
224 Даниела Темелковска 4
225 Тајфата на Димо Дулот 4
226 Кирил Мицкоски 4
227 Благица Павловска 4
228 Иван Гоцев 4
229 Ламбе Алабаковски 4
230 Ванчо Дојранлиев 4
231 Мизар 4
232 Симеон Гугуловски 4
233 Соната Велес 4
234 Гоце Делчев Ансамбл - Софија 3
235 Група Македонија 3
236 Ленче Кукиќ 3
237 Гоце Касаповски 3
238 Љупчо Дуцевски 3
239 Прилепски мерак 3
240 Марија Димкова 3
241 Тодор Божков 3
242 Секула Пупиноски 3
243 Магдалена Морарова 3
244 Елена Трајчева 3
245 Гуна Иванова 3
246 Верица Русева 3
247 Катерина Ѓорѓиева 3
248 МФГ Сандански 3
249 Софија Коцевска 3
250 ВИС Аманет 3
251 Ганчо Николов 3
252 Игор Дурловски 3
253 Маријана Манолева 3
254 Аце Петковски 3
255 Октет Астибо 3
256 Пелагониски бисери 3
257 Македонска филхармонија 3
258 Дана Јевремова 3
259 Мегленки 3
260 Конак 3
261 Suna 3
262 Елена Андоновска 3
263 Татјана Лазаревска 3
264 Миле Тодоровски 3
265 Ани Малинкова 3
266 Николај Славеев 3
267 Румјана Попова 3
268 Боеми 3
269 Николас Бовчарис 3
270 Трајче Веселинов 3
271 Рајна Спасовска 3
272 Злате Милошевски 3
273 Кумановско трио 3
274 Амајлија 3
275 Николина Чакурдукова 3
276 Кирил Митоски 3
277 Ристе Велков 3
278 Jar 3
279 Смилја Митревска 3
280 Група Кода 3
281 Распеани велешани 3
282 Ристе Тевдоски 3
283 Зора Василевска 3
284 Оливер Глигоров 3
285 Теодосиј Спасов 3
286 Костадинка Танчева 3
287 Trio Bulgarka 3
288 Трио Кучковки 3
289 Марјан Коцев 3
290 Кирчо Поп Лазаров 3
291 Благој Ламњов 3
292 Ансамбл Кочо Рацин 2
293 Елена Петреска 2
294 Makedoniko meraki 2
295 Чеда Марковиќ 2
296 Марас 2
297 Виолета Крнчева 2
298 Белегзија 2
299 Ристо Краповски 2
300 Анастасија Петреска 2
301 Ансамбл Лоле 2
302 Предраг Цуне Гојковиќ 2
303 Нелина 2
304 Зарина Првасевда 2
305 Ристо Пулевски 2
306 Тип-топ 2
307 Kaal 2
308 Љупчо Бубо Каров 2
309 Соња Тарчуловска 2
310 Васил Виденов 2
311 Стојан Џаџев 2
312 Мартина Костова 2
313 Бело платно 2
314 Горан Андонов 2
315 МФГ Огражденска четворка 2
316 Христо Арсов 2
317 Елена Стевковска 2
318 Чукарска 2
319 Распеани стружани 2
320 Билја Крстиќ 2
321 Благоја Николовски 2
322 Туше 2
323 Ленче Марковска 2
324 МФГ од с. Банија 2
325 Цане Куртовиќ 2
326 Марија Луковска - Чибариќ 2
327 Климе Ангелоски 2
328 Благојка Бадњикова 2
329 Петар Петрушевски 2
330 Гоце Петрески 2
331 Елена Христова 2
332 Да! Можем 2
333 Весели прилепчани 2
334 Катерина Танева 2
335 Огнени момчиња 2
336 Barcelona Gipsy balKan Orchestra 2
337 Тања Царовска 2
338 Билјана Димова 2
339 Миле Коларов 2
340 Блаже Богев 2
341 Сенка Валетаниќ 2
342 Александар Тарабунов 2
343 Анета Ефтимова 2
344 Ратко Теофиловиќ 2
345 Мегдан 2
346 Татиана Сарбинска 2
347 Фана Шомова 2
348 Борче Наумоски 2
349 Грозда Стојановска 2
350 Mostar Sevdah Reunion 2
351 Никола Костадиновски 2
352 Шиткарски 2
353 Маријана Мишева 2
354 Рахилка Бурзевска 2
355 Татијана Стефановска 2
356 Осоговски извор 2
357 Димитар Талазов 2
358 ФГ Сите Бугари заедно 2
359 Лили Бетз 2
360 Славка Младеновска 2
361 Елегија 2
362 Цвета Билјановска 2
363 Радиша Теофиловиќ 2
364 Никола Тодоров 2
365 Штипјани 2
366 Зетов 2
367 Мелодија бенд 2
368 Владо Јаневски 2
369 Davy Spillane 2
370 Мице Димитров 2
371 Лили Цветкова 2
372 Меморија 2
373 Бисер Торонто 2
374 Dikanda 2
375 Милениум бенд 2
376 Herczku Ágnes 2
377 Бранислав Стојановски 2
378 Јанко Неделчев 2
379 Раим Баки 2
380 Енвер Расимов 2
381 Злата Теодосиевска 2
382 Bill Skimos Band 2
383 Влатко Вучков 2
384 Ta Aidonia 2
385 ДМБУЦ Илија Николовски - Луј 2
386 КУД Стив Наумов 2
387 Бојан Стојков 2
388 Фонтана 2
389 Славна Дебарца 2
390 Наско Џорлев 2
391 Рајко Кирилов 2
392 Даниела Величкова 2
393 Злате Антевски 2
394 Руска Стојменова 2
395 The Pennywhistlers 2
396 Милко Златков 2
397 Сестри Груеви 2
398 Пепи Димоска 2
399 Модус 2
400 Пицикато 2
401 Виктор Масторидис 2
402 Олга Сичан 2
403 Brenna Maccrimmon 2
404 Ѓорѓе Машаловиќ 2
405 Елена Јордакиева 2
406 Louis 2
407 Група Јана 2
408 Akroama 2
409 Благица Калева 2
410 Трио Гранде 2
411 Перо Христов 2
412 Момо Николовски 2
413 Љубен и Весела Божкови 2
414 Будимка Јовановиќ 2
415 Ансамбл Илинден 2
416 Andy Irvine 2
417 Дивна Лазарова 2
418 Сашко Савески 2
419 Пајтон 2
420 Борис Димов 2
421 Зора Дремпетиќ 2
422 Chalgia Wouter Swets 2
423 Тереза Кесовија 2
424 Иван Дјаков 2
425 Алекса Недељковиќ 2
426 Ѓорѓи Серафимов 2
427 Соња и Оливер бенд 1
428 Ана Синицки 1
429 Прва севда 1
430 Нели ти реков 1
431 Група Лина 1
432 Стојан Радев 1
433 Вера Ивковиќ 1
434 Антонија Шола 1
435 Распеани каменичани 1
436 Зановет 1
437 Nixar 1
438 Нина Николина 1
439 Даница Обрениќ 1
440 Bafjaz 1
441 Марјан Стојановски 1
442 Тале Булинг 1
443 Кисмет 1
444 Savina Yannatou 1
445 Оливер Јовановски 1
446 Диме Поповски 1
447 Chalkina Ichochromata 1
448 Мијат Мијатовиќ 1
449 Тиквешија 1
450 Коца Огненовска 1
451 Xanthoi 1
452 Панајот Панајотов 1
453 Драги Митев 1
454 Esther and Abi Ofarim 1
455 Трио П. Николова 1
456 Голубинка Јакимовска 1
457 Ленче Димулкова 1
458 Симона Танушевска 1
459 Борис Трајанов 1
460 Индекси 1
461 Александар Александров 1
462 Ѓорѓи Танев 1
463 Jenny Luna 1
464 Христијан Кико Димитриевски 1
465 Љубомир Тасев 1
466 Соња Перишиќ 1
467 Вања Најденова 1
468 Јованка Ивановска 1
469 Елена Петрушевска 1
470 Martin Koenig 1
471 Чеде Спасиќ 1
472 Стојан Харизанов 1
473 Вера Илиоска 1
474 Арија бенд 1
475 Распеани кратовчани 1
476 Norrkoping Symphony Orchestra 1
477 Дарио Панковски 1
478 Balkan ethno band 1
479 Мартин Вучиќ 1
480 Тамара Тодевска 1
481 Виолета Крстева 1
482 Кисми 1
483 Белинда Ристевска 1
484 Sebastien Giniaux 1
485 Оливера Василевска 1
486 Димитар Андоновски 1
487 Choir at Doesburg Cathedral 1
488 Мики Јевремовиќ 1
489 Ивана Тасиќ 1
490 Yale Women's Slavic Chorus 1
491 Ethnotrip 1
492 Митко Колјушевски 1
493 Трио Сватови 1
494 Гонче Гогова 1
495 Синиша Грујоски 1
496 Борјан Илковски 1
497 Инструментал 1
498 Ѓурѓа Пинџурова 1
499 Христина Ботева 1
500 Јованка Јакимовска Митревска 1
501 Ангеле Димовски 1
502 Matsurov Male Folklore Group from Bansko 1
503 Нена Дулева 1
504 Група Носталгија 1
505 Чудно дрво 1
506 Марија Гобовиќ 1
507 Вера Трпкова 1
508 Атанас Велјов 1
509 Распеани радовишани 1
510 Olenky 1
511 Balkan Jazz Collective 1
512 Тандеми 1
513 Китка 1
514 Ристо Самарџиев 1
515 Зоран Јосифовски 1
516 Ориент 1
517 Димитар Гугов 1
518 Choir Jedesmal Anders 1
519 Мики Јовановски Џафер 1
520 Тоде Мицевски 1
521 Благоја Дескоски 1
522 Севдалина Спасова 1
523 Ивица Стојановски 1
524 Панче Здравков 1
525 Ленче Манчева 1
526 Борка Мамула 1
527 Интервали 1
528 Александар Митевски 1
529 Ева Гордон 1
530 Софија Гоцева 1
531 Васил Волканов 1
532 Јованче Димовски 1
533 Ансамбл Малешевска китка 1
534 Matthew Davidson 1
535 Ненад Стојановски 1
536 Стојанка Бонева 1
537 Ot izvora 1
538 Ново Село 1
539 Дарко Гавровски - Гавро 1
540 Марусја Казакова 1
541 Класико бенд 1
542 Роза Цветкова 1
543 Зоран Маневски 1
544 Serkan Mesut Halili 1
545 Димитар Димитров 1
546 Chryses Notes 1
547 Микле Симовски 1
548 Гаве Миладинов 1
549 КУД Абрашевиќ Краљево 1
550 Иво Барбутски 1
551 Zofia Toriel 1
552 Etno grupa Zahumlje 1
553 Горан Бреговиќ 1
554 Борче Бегоски 1
555 Ирена Вељовска 1
556 Ева Нединковска 1
557 Kitka Oakland 1
558 Гоце Пејковски 1
559 Васил Хаџиманов 1
560 Јовица Димитровски 1
561 Ансамбл Нико Пусоски 1
562 Противпожарна бригада Банско 1
563 Medium Band 1
564 Џамбо Агушеви Оркестар 1
565 Стојна Китановска 1
566 Распеани струмичани 1
567 Звонко Богдан 1
568 Panacea 1
569 Нора 1
570 Девана Ѓорѓиевска 1
571 Balkansky 1
572 Масимо Савиќ 1
573 Тања Јовановска 1
574 Виртус Велес 1
575 Ројал 1
576 Siánye 1
577 Оркестар Трајко Прокопиев 1
578 Димитар Душев 1
579 Chrysodaktyloi 1
580 Милан Мико Петровиќ 1
581 Томе Каракепелиев 1
582 Галија 1
583 КУД Алкалоид 1
584 Селект Бенд 1
585 Zornitsa Orchestra 1
586 Партизански инвалидски певски збор 1
587 Драгољуб Поповиќ 1
588 Goddess of Arno 1
589 Митко Тренчовски 1
590 Уснија Реџепова 1
591 Горан Каран 1
592 Лета Барџиева 1
593 Слави Трифонов 1
594 Ирена Ристеска 1
595 Kristina Georgiou 1
596 Грашево 1
597 Цане Петров 1
598 Магнолија 1
599 Васил Чамов 1
600 Јовчо Караиванов 1
601 Анета Арсовска 1
602 Рада Јованова 1
603 Mikawasshoi 1
604 Никола Јанков - Коки 1
605 Џина Стоева 1
606 Маријана и Росана 1
607 Стојне Николова 1
608 Распеани штипјани 1
609 Звончиња 1
610 Percival 1
611 Дејан Јовановски 1
612 Махмут Музафер 1
613 Климе Садило 1
614 Росица Лазарова 1
615 Зоран Настов 1
616 Орхидеја Дукова 1
617 Chrysoula Papadopoulou 1
618 КУД Билјана, Сојуз на слепите на Македонија 1
619 Адриатик браќа 1
620 Пеачка група Тоше Проески - Качарево 1
621 Дукат 1
622 Gothart 1
623 Мито Гошев 1
624 Горан Кукиќ 1
625 Славица Павловиќ 1
626 Борче Маркоски 1
627 Петја Панева 1
628 Езерски вез 1
629 Kristo Rodzevski 1
630 МФГ Склаве 1
631 Софија Топалски 1
632 Ансамбл Перун 1
633 Раде Шербеџија 1
634 Никола Кармзов 1
635 Дајана Димова 1
636 Шабан Бајрамовиќ 1
637 Струне 1
638 Весна Гиновска 1
639 Катја Близнакова 1
640 Здравка Христова 1
641 Perpetuum Jazzile 1
642 Дејан Митев 1
643 Bayasen Mustafov 1
644 Владе Георгиевски 1
645 Комитите 1
646 Билјана Петковиќ 1
647 Рудина 1
648 Зоран Паневски 1
649 Soundtrack from Letter to America 1
650 Димитар Пљачков 1
651 Çiğdem Taştan 1
652 Томислав Маниќ 1
653 КУД Иван Горан Коваќиќ 1
654 Боби Поповски 1
655 Игор Митковски 1
656 Дуке Бојаџиев 1
657 Gulfie 1
658 Митра Бисерова 1
659 Горан Наумовски 1
660 Лидија Кочовска 1
661 Славица Средојевиќ Јефимија 1
662 Ирина Паскалева 1
663 Александар Тасевски 1
664 Екрем Зенуловски 1
665 Kroke 1
666 Надежда Георгиева Палестова 1
667 Царка Тасевска 1
668 Спасе Матлиоски 1
669 Василка Иванова 1
670 Ело Калков 1
671 Весна Димиќ 1
672 Квартет Славеи 1
673 Здравко Мандаджиев 1
674 Perunika trio 1
675 Октет Кавадарци 1
676 Дејан Николоски Чуле 1
677 Belorybitsa 1
678 Владимир Кузов 1
679 Ружа Петкова 1
680 David Bilides 1
681 Миле Миладиноски 1
682 Томче Симовски 1
683 КУД Илинден Струга 1
684 Боби Шапков 1
685 Игор Митровиќ 1
686 Пелла пеје 1
687 Дуле и Цаки 1
688 Hans Brandenburger 1
689 Мице Гошевски 1
690 Горан Симевски 1
691 Боса Гргуровиќ 1
692 Искра Трпева 1
693 Александар Цветковски 1
694 Kucha Mala 1
695 KUD Mladost-Avala 1
696 Надка Валчанова 1
697 Македонски бисери 1
698 Спасен Силјаноски Паце 1
699 Ансамбл Радио Благоевград 1
700 Даниел Данн 1
701 2Cool 4You 1
702 Сузан Кардеш 1
703 Вечерница 1
704 Аџамии 1
705 Ребус 1
706 Peter Gabriel 1
707 Benny Goodman 1
708 Коста Апостолов 1
709 Рум дум дум 1
710 Зорица Брунцлик 1
711 Охридска чалгија 1
712 Димитри Кучков 1
713 Тоше Максимов 1
714 Георге Илов 1
715 КУД Мирче Ацев 1
716 Сергеј Четковиќ 1
717 Бодан Арсовски 1
718 Игор Цветковски 1
719 Ајри Демировски 1
720 Пендари 1
721 Душан Љубисављевиќ - Дуле 1
722 Hedwig Schoots 1
723 Славка Петровска 1
724 Бранислав Симоновиќ 1
725 Јана Добрева 1
726 Александра Пилева 1
727 Елена Валеова 1
728 Lakocha 1
729 Наракорд 1
730 Македонски мелос 1
731 Станко Ливрински 1
732 Васко Атанасовски 1
733 Јорданка Димова 1
734 Moving Art Ensemble 1
735 Даниел Спасов 1
736 5 плус 1
737 Марика Ставрева 1
738 Вида Аливантова 1
739 Кенан Таировски 1
740 Бабура 1
741 Рени Крстева 1
742 Зијан 1
743 Peter Pizarcoff 1
744 Berklee College of Music 1
745 Татјана Стефановска 1
746 Влатко Алексовски 1
747 Коста Наумовски 1
748 Зорица Стојанова 1
749 Szelindek 1
750 Охридски лебеди 1
751 Георги Божиков 1
752 КУД Орце Николов 1
753 Ајше Доспатска 1
754 Пенка Павлова 1
755 Фолтин 1
756 Горан Трајкоски 1
757 Лилјана Докова 1
758 Александра Поповска 1
759 Ансамбл Антико 1
760 Пиринка Христова 1
761 Lauren Brody 1
762 Народен вез 1
763 Староградски ансамбл Битола 1
764 Васко Коминовски 1
765 Ансамбл Самуил 1
766 MRTV Chalgija orchestra 1
767 Даниел Тошевски 1
768 A Capella Bogazici 1
769 Марина Гобовиќ 1
770 Сузана Јовчева 1
771 Киме Нанчов 1
772 Рени Митрева 1
773 President band 1
774 Октет пријатели 1
775 Десислава Добрева 1
776 Менде Куноски 1
777 Ташко Грујовски 1
778 Битолски мерак 1
779 Руси Русев 1
780 Dj iNTEX 1
781 Милица Кузмановска 1
782 Георги Жбантов 1
783 Сестри Аджови 1
784 Изгрев 1
785 Ѓоко Дончев 1
786 Hor Radio Televizije Beograd 1
787 Мишко Србиноски 1
788 Лира 1
789 Браќа Стојанови 1
790 Ансамбл Београд 1
791 Пирински фолк ансамбл 1
792 Елена Димитриевска 1
793 Lindo 1
794 Група Запис 1
795 Стефан Величковски 1
796 Ваташка чалгија 1
797 Ансамбл Стевче Стојановски 1
798 Nama Orchestra 1
799 A Cappellissimo 1
800 Виевска фолк група 1
801 Ресинка Тасева 1
802 Quartet Syrinx 1
803 Октет Стерна 1
804 Bozhuri 1
805 Мераклии 1
806 Теди Еротеева 1
807 Коста Петрушев - Димче 1
808 Ибуш Ибраимоски 1
809 Павел Михов 1
810 Drugi nachin 1
811 Тринити бенд 1
812 Георги Илиевски 1
813 КУД Тиквеш 1
814 Бојана Скендеровски 1
815 Аки Рахимовски 1
816 Hu Songhua (胡松华) 1
817 Форум 1
818 Лихнид банд 1
819 Слатка тајна 1
820 Брезница 1
821 Алпина 1
822 Ансамбл Ваљевци 1
823 Елена Јовческа 1
824 Lola Lafon 1
825 Група Зрак 1
826 Цеца Михајлова 1
827 Македонски чалгии 1
828 Стефанија Гугинска 1
829 Велислава Костадинова 1
830 Јосипа Лисац 1
831 Етнопедија 1
832 Nanah 1
833 Маринко Роквиќ 1
834 Банско 1
835 Rithmos Melodia 1
836 Сања Димова 1
837 Ива Костадинова 1
838 Tokyo Opera 1
839 Павле Аксентијевиќ 1
840 Duetno 1
841 Милован Секулоски 1
842 Георги Христов 1
843 Сестри Филатови 1
844 Акритес 1
845 Пепи Христозова 1
846 Izdanak 1
847 Гордана Стоиќевиќ 1
848 Ханка Палдум 1
849 Смилја Андоновска 1
850 Бубамара бенд 1
851 Јелена Томашевиќ 1
852 Ансамбл Ѓорѓи Димчевски 1
853 Плетена 1
854 Цуле 1
855 Малена Бекиарис 1
856 Јоце Панов 1
857 Рајна Терзијска 1
858 Даниела Китановска 1
859 Тавче гравче 1
860 Викторија Чочороска 1
861 Зора 1
862 Roel Sluis 1
863 Оливер Алексовски 1
864 Дивна Гиева 1
865 Chalgia Moisey Petrovich 1
866 Месечинка 1
867 Теодора Ѓоргиева 1
868 Сања Лефкова 1
869 Иван Андонов 1
870 Topikos ihos 1
871 Павлина Здравкова 1
872 Гледанице 1
873 Лајош Алимов 1
874 Импресија 1
875 Акустико бенд 1
876 Гордана Тасева 1
877 Хари Варешановиќ 1
878 Јован Брмбевски 1
879 Јован Јованов 1
880 Амбасадор бенд 1
881 Поли Паскова 1
882 Macedonian choir Sofia 1
883 Неготино 1
884 Манца Измајлова 1
885 Стојан Андонов 1
886 Венета Цветкова 1
887 Кајда 1
888 Жељко Бебек 1
889 Nigel Kennedy 1
890 Николче Спировски 1
891 Марјан Јанкоски 1
892 Винка Еллесин 1
893 Бата Канда 1
894 Ruzzana Nahapetjan 1
895 Меџит Муслиоски 1
896 Драган Таневски 1
897 Ensemble l'Arpeggiata 1
898 Силви бенд 1
899 Ал Фросе 1
900 Jazz Orkestar RTB 1
901 Момчило Басара 1
902 Горјан Стојановски 1
903 Хармонија 1
904 Љубимка Бисерова 1
905 Снежана Ѓуришиќ 1
906 Јован Јовчески 1
907 Ансамбл Коло 1
908 Полина Порумова 1
909 Елена Наумова 1
910 Неда Бисерова 1
911 Група Крушево 1903 1
912 Мара Ѓорѓевиќ 1
913 Стојан Иванов 1
914 Венко Пашовски 1
915 Калабалак 1
916 Антонија Николова 1
917 Распеани кавадарчани 1
918 Жељко Јоксимовиќ 1
919 Nishko Zone 1
920 Нина Бадриќ 1
921 Даница Крстиќ 1
922 Art Plaza 1
923 Виолета Грамбозова 1
924 Бекрии Штип 1
925 Ристо Амиго Стојанов 1
926 Sandy Lopicic Orkestar 1
927 Оливер Драгојевиќ 1
928 Диме Кулевски 1
929 Воислав Стојановски 1
930 Vamosbabe 1
931 Памук 1
932 Драгана Максимова 1
933 Ensemble Lado 1
934 Мирослав Мирчески 1
935 Трио Меџидија 1
936 Ѓоко Танески 1
937 Борис Солтаријски 1
938 JazzVez 1
939 Хор Билјана 1