Grupa Saraj

The table below lists songs that feature recordings made by Група Сарај. Click on a song name to see the lyrics and more info, or click on a download link to play the corresponding audio sample.

# Song title Audio samples
1 Ај засвирете млади момчиња download
2 Ајде што пијана шеташ Фиме download
3 Антице џанам душице download
4 Бог да бие Русе твојта мајка download
5 Бор садила мома Евгенија download
6 Да ме молат не се женам download
7 Девет години (верно да љубиш) download
8 За Зарина download
9 За Фросина download
10 И ние сме деца на Македонија download
11 И три години станаа download
12 Ја излези стара мајко download
13 Мајка на Марика думаше download
14 Невесто калеш мори убава download
15 Нели ти стига мојата младост download
16 Низ двори се шета мома Катерина download
17 Од умот се поизгубив download
18 Ој ти момче охриѓанче download
19 Охрид, Охрид убав мил download
20 Се решив да се женам download
21 Слегов долу во визбата download
22 Сношти го видов убавото Стојне download
23 Сношти сакав да ти дојдам download
24 Што се чуло нане download