Запеј генерацијо

Мои пријатели стари,
што има ново кај вас?
Не сме се виделе долго,
но не ве заборавив.
Животот сите нè носи,
сите на различни страни,
добро е што пак ве сретнав,
да сте благословени.

Запеј генерацијо,
запеј, развесели се,
што ни може времето
кога срца млади се.

Мои пријатели стари,
времето свое си прави,
но јас во срцето свое
чувам стари спомени.
Паметам како ни беше,
ко вчера да беа дните,
в' младоста добро и лошо
сите ние делевме.

Запеј генерацијо,
запеј, развесели се,
што ни може времето
кога срца млади се.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Блага Петреска - Запеј генерацијо

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Блага Петреска