Земи нож прободи ме

Сите што се љубеа
со љубов се зедоа,
свадби весели си направија.

Ние двајца најмлади
најмногу се сакаме,
пак не си се земаме.

Земи нож прободи ме,
земи пиштол уби ме,
само мене немој,
не оставај ме.

Зарем не ми веруваш?
Грев ќе имаш на душа,
на нозе се исушив.

Ние двајца најмлади
најмногу се сакаме,
пак не си се земаме.

Земи нож прободи ме,
земи пиштол уби ме,
само мене немој,
не оставај ме.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Јонче Христовски - Земи нож прободи ме

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Јонче Христовски