Ако имаш срце

Ноќите мои со тебе,
ко сонце грееш крај мене,
без тебе не би пеела,
без тебе не би живеела.

Ако имаш срце, разбери ме,
земи к'о цвеќе посади ме,
вечно да цветам јас за тебе,
а ти да стоиш крај мене.

Не жали ноќи неспани,
не брои бели денови,
ноќите се за љубење,
денови - мисли студени.

Ако имаш срце, разбери ме,
земи к'о цвеќе посади ме,
вечно да цветам јас за тебе,
а ти да стоиш крај мене.

Наутро кафе испиваш,
набргу си заминуваш,
за тебе кафе медено,
за мене кафе отровно.

Ако имаш срце, разбери ме,
земи к'о цвеќе посади ме,
вечно да цветам јас за тебе,
а ти да стоиш крај мене.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Тавче гравче - Ако имаш срце

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Тавче гравче