Три години либе се сакавме

Три години либе се сакавме,
лоша дума либе не рековме.
Сека вечер либе ти ми велеше:
- Ќе те земам либе за невеста.

Пуста да е либе таа печалба
таа двајца либе нè раздели.
Пет години либе пројдоа,
сите си дојдоа, тебе те нема.

Кажи, кажи либе што ти сторив,
та што мене млада заборави?
- Не сум те бре либе заборавило,
земја ми е лице покрила.

If you happen to have audio recording with a different version of the same song, please send it to me via email and I will gladly add it to this list. Thank you!

Download MP3

Quality: up to 40kbps.

  1. Васка Илиева, Никола Бадев - Три години либе се сакавме
  2. Виолета Томовска - Три години либе се сакавме

Performers

See more songs featuring audio samples by:

  1. Васка Илиева
  2. Никола Бадев
  3. Виолета Томовска